• شنبه / ۱۰ تیر ۱۳۹۱ / ۱۳:۱۷
  • دسته‌بندی: دین و اندیشه
  • کد خبر: 91041005784
  • خبرنگار : 71439

اكرمي در گفت‌وگو با ايسنا:‌ امامت از سرمايه‌‌هاي مكتب تشيع است

اكرمي در گفت‌وگو با ايسنا:‌ امامت از سرمايه‌‌هاي مكتب تشيع است

يك نماينده سابق مجلس شوراي اسلامي عملياتي كردن قرآن كريم را برنامه امام زمان (عج) دانست و گفت:‌ امامت از سرمايه‌هاي ارزشمند مكتب تشيع است.

يك نماينده سابق مجلس شوراي اسلامي عملياتي كردن قرآن كريم را برنامه امام زمان (عج) دانست و گفت:‌ امامت از سرمايه‌هاي ارزشمند مكتب تشيع است.

حجت‌الاسلام والمسلمين سيدرضا اكرمي در گفت‌وگو با خبرنگار دين و انديشه خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با بيان اين‌كه «يكي از سرمايه‌‌هاي مكتب تشيع مساله امامت بلافصل دوازده امام معصوم از جانب خدا و براي رهبري امت است» اظهار كرد: زماني كه رسول اكرم (ص) ديني جامع و كامل را براي بشريت به ارمغان آورد و تمدن وزين و سنگيني را پايه‌گذاري كرد مي‌بايست امامان و رهبراني معصوم آن راه را پيگيري و دنبال مي‌كردند.

وي افزود: اگر افراد مختلف در تاريخ مانع نمي‌شدند اسلام چهره‌ بهتر و جامع‌تري در جهان داشت.

اين نماينده سابق مجلس شوراي اسلامي با تاكيد بر اين‌كه «در مكتب شيعه، امام زمان (عج) حي و زنده است و به دلايلي در غيبت به سر مي‌برد» اظهار كرد: معناي غيبت اين نيست كه حضرت امام (عج) در صحنه حضور ندارد و اقدامي نمي‌كند بلكه خود ايشان در نامه‌اي نوشتند كه ما شيعيان را فراموش نمي‌كنيم و مراقب حالات آن‌ها هستيم.

اكرمي خاطرنشان كرد:‌ نكته مهم قابل توجه اين است كه امام زمان (عج) تولد يافته و براي آينده بشريت برنامه دارد و آن عملياتي كردن قرآن مجيد است كه علاقه‌مندان آمادگي و آگاهي خود را براي پذيرش امام غايب به وجود آورند.

وي ادامه داد: شيعيان واقعي با ايجاد آگاهي جامع بايد خود را براي شرايط ظهور امام زمان (عج) آماده سازند.

اين نماينده پيشين مجلس درباره‌ فلسفه عصمت، گفت: در خصوص عصمت سه بحث كليدي وجود دارد، اول اين‌كه امام بايد معصوم باشد تا مردم به آنچه كه او اعلام و تبيين مي‌كند اطمينان پيدا كنند.

اكرمي افزود:‌ نكته دوم درباره‌ عصمت امامان اين است كه مردم مي‌خواهند به دستور امام عمل كنند تا سعادتمند دنيا و آخرت شوند و تنها به شرطي مي‌توانند عمل كننده باشند كه بدانند كلام خداست و كمترين ايراد و اشتباهي در آن راه ندارد.

وي نكته سوم را نبودن هيچ منافاتي در سخنان امام با مبحث اجتهاد دانست و بيان كرد: هيچ ايرادي نخواهد بود اگر ما قوانين بشري را نيز درخدمت قوانين الهي دانسته و از آن‌ها استنباط و اجتهاد كنيم.

انتهاي پيام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha