• شنبه / ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۱ / ۱۱:۱۹
  • دسته‌بندی: گردشگری و میراث
  • کد خبر: 91023017848
  • خبرنگار : 71021

شرايط براي زيارت در سوريه چگونه است؟

شرايط براي زيارت در سوريه چگونه است؟

سوريه در هفته‌هاي پيش چند بار لرزيد؛ اما بشار اسد، رييس‌جمهور اين كشور به‌تازگي اعلام كرده است، درگيرهاي مستقيم در كشورش كاهش داشته، حال سؤال اين است كه اوضاع براي زيارت در كشوري كه مقصد زيارت زائران ايراني به‌شمار مي‌آيد، چگونه است؟

سوريه در هفته‌هاي پيش چند بار لرزيد؛ اما بشار اسد، رييس‌جمهور اين كشور به‌تازگي اعلام كرده است، درگيرهاي مستقيم در كشورش كاهش داشته، حال سؤال اين است كه اوضاع براي زيارت در كشوري كه مقصد زيارت زائران ايراني به‌شمار مي‌آيد، چگونه است؟

به گزارش خبرنگار سرويس حج و زيارت خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، روزانه دو شركت هواپيمايي ايراني و يك شركت هواپيمايي سوري از ايران به سوريه پرواز دارند. مقصد دمشق است و هزينه‌ي اين سفر هوايي نزديك به 500هزار تومان مي‌شود. اين تنها راه سفر به سوريه براي زيارت حرم حضرت رقيه (س) و حرم حضرت زينب (س) است، چراكه سفر زميني و ريلي به سوريه حدود چهارماه پيش از سوي پليس مهاجرت و گذرنامه ممنوع اعلام شده است.

سردار محمود صادقي ـ رييس پليس مهاجرت و گذرنامه ـ دليل اين كار را اقدامات گروه‌هاي معاند و تروريست عليه زائران ايراني که از طريق مرزهاي زميني به کشور سوريه عزيمت مي‌کنند، اعلام كرد و گفت: تا اطلاع ثانوي از خروج زائران به مقصد اين کشور از طريق مرزهاي زميني و ريلي جلوگيري به عمل خواهد آمد.

مسؤولان سازمان حج و زيارت و ديگر مقامات كشور همواره توصيه و تأكيد كرده‌اند متقاضيان براي سفر به سوريه، راه‌هاي مجاز و البته دفاتر خدمات مسافرتي و زيارتي تأييدشده را انتخاب كنند. در حال حاضر تعدادي از اين دفاتر اگر درخواستي باشد، تورهاي سوريه را برقرار مي‌كنند؛ اما به نظر مي‌رسد اين روزها مردم تمايل بيشتري براي سفر به عتبات عاليات عراق دارند و شركت‌هاي مسافرتي و زيارتي هم براساس نياز مسافران، تورها و كاروان‌هاي‌شان را برنامه‌ريزي مي‌كنند.

مسؤول كانتر سوريه در يكي از دفاتر خدمات مسافرتي كه خارج از سيستم شمسا (شركت كارگزاران زيارتي سراسري ايران زير نظر سازمان حج و زيارت) فعاليت مي‌كند، در گفت‌وگو با خبرنگار ايسنا نخست تأكيد كرد: اين‌كه خارج از سازمان حج و زيارت كار مي‌كنيم دليل بر غيرقانوني بودن ما نيست، ما مجوز بند پ (دفاتر خدمات زيارتي) را از همين سازمان گرفته‌ايم و فقط به‌شكل آزاد كار مي‌كنيم.

او درباره‌ي شرايط سفر به سوريه توضيح داد: هنوز هم مردم براي زيارت به سوريه مي‌روند؛ اما اين روزها تقاضا براي كربلا بيشتر است، معمولا نياز مردم براي سفر به مقصدي خاص دوره‌يي و با توجه به شرايط آن كشور است.

مهدي شهسواري ـ معاون عتبات سازمان حج و زيارت ـ نيز درباره‌ي اوضاع زيارتي سوريه و سفر كاروان‌هاي تحت نظارت سازمان حج و زيارت به خبرنگار ايسنا گفت: در حال حاضر سفر به سوريه فقط به‌شكل هوايي انجام مي‌شود. در دمشق هم مشكلي براي زائران ايراني تا كنون پيش نيامده است.

او افزود: محل بيشتر زائران ايراني در «زينبيه» است كه اندكي با شهر دمشق فاصله دارد. زيارتگاه حضرت رقيه (س) هم در شهر دمشق است كه تا كنون زيارت در آن براي ايراني‌ها بدون مشكل بوده است.

انتهاي پيام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha