• چهارشنبه / ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۱ / ۱۸:۰۷
  • دسته‌بندی: رسانه
  • کد خبر: 91022716854
  • منبع : صدا و سیما

دیدار رييس سازمان صداوسيما با مقامات عراق

ضرغامي «مختارنامه» را به وزير فرهنگ عراق هديه داد

ريیس سازمان صدا و سیما و وزیر فرهنگ عراق بر ضرورت هدایت فعالیت‌های فرهنگی و هنری برای تحقیق اهداف اسلامی و ملی دو کشور تأکید کردند.

ريیس سازمان صدا و سیما و وزیر فرهنگ عراق بر ضرورت هدایت فعالیت‌های فرهنگی و هنری برای تحقیق اهداف اسلامی و ملی دو کشور تأکید کردند.

به گزارش گروه دريافت خبر ايسنا، سعدون دلیمی، وزیر فرهنگ عراق در این دیدار از راه اندازی مرکز فرهنگی ایران در عراق استقبال کرد و با اشاره به اینکه جمهوری اسلامی ایران دستاوردهای مهم و فاخری در زمینه تولید برنامه های تلویزیونی داشته و دارد گفت: شبکه های تلویزیونی عراق نیازمند انتقال تجارب موفق ایران هستند.

وی همچنین از صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران دعوت کرد برای ارتقاء سطح کارشناسان و برنامه‌سازان عراقی دوره های آموزشی برگزار کند.

سيد عزت‌ الله ضرغامی نیز در این دیدار با اشاره به تاثیرگذاری فیلم و سریال های ایرانی، درک ارزش و اهمیت فرهنگ در مقابله با تهاجم فرهنگی و توطئه های استکبار را ضروری خواند.

وی گفت: اکنون ایران با 160 شبکه تلویزیونی و رادیویی در حال انعکاس و نشر پیام مسلمانان و انقلاب اسلامی در جهان است.

ضرغامی به شیطنت برخی رسانه های منطقه که با نظام سلطه همسو هستند اشاره کرد و افزود: رسانه های دو کشور باید به گونه ای عمل کنند که روابط میان ملت های ایران و عراق بیش از پیش تقویت شود. ضرغامی گفت: رسانه ملی آمادگی دارد فیلم ها و سریال های دوبله شده به زبان عربی را برای استفاده در شبکه های عراق ارائه دهد.

ريیس سازمان صدا و سیما مجموعه سریال «مختارنامه» با دوبله عربی را به رسم یادبود به وزیر فرهنگ عراق اهدا کرد.

دیدار با وزیر گردشگری عراق نیز از دیگر برنامه های ريیس سازمان صدا و سیما در سفر به عراق بود.لواء سمیسم توانمندی های متخصصان ایرانی در مرمت و نگهداری آثار باستانی و کتب خطی را بسیار ارزنده توصیف کرد و گفت: نیازمند انتقال این تجارب به کارشناسان عراقی هستیم.

ضرغامی نیز با اشاره به مشترکات عمیق تاریخی و فرهنگی دو کشور گفت: بخش اعظم تمدن بشری در سرزمین های ایران و عراق بوده است و آماده ارائه هرگونه تجربیات کارشناسی در زمینه حفظ و نگهداری از این گنجینه عظیم تاریخی هستیم.

سید عمار حکیم، ريیس مجلس اعلای اسلامی عراق نیز در دیدار با ضرغامی تجربه جمهوری اسلامی ایران در بعد رسانه‌يی را نمونه توصیف کرد و گفت: ایران می‌تواند انحصار در بخش‌های اطلاع رسانی و تجهیزاتی را بشکند.

در این دیدار به تلاش برخی شبکه های عربی برای آلوده کردن فضای رسانه‌يی اشاره و بر ارائه مناسب پیام ها به مخاطبان در زمینه های فرهنگی و سیاسی تأکید شد.

ضرغامی گفت: رسانه ها باید به گونه ای عمل کنند که زبان عموم مردم باشند زیرا صرفاً با این شیوه می‌توان بیشترین و مؤثرترین ارتباط را با جامعه بزرگ مخاطبان فراهم کرد.

انتهاي پيام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha