تهيهكننده برنامه «صبحي ديگر»، برنامهاي كه اين روزها روي آنتن شبكه آموزش است با استقبال از طرح تفكيك مجريان زن و مرد در گفتوگوهاي تلويزيوني، اظهار كرد: ما در مملكتي اسلامي زندگي ميكنيم و تلويزيوني هم كه داريم اسلامي است؛ بنابراين تلويزيون ما بايد يك تفاوتي با شبكههاي ماهوارهيي داشته باشد.
سيد رامين موسوي ملكي در گفتوگو با خبرنگار سرويس تلويزيون خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، با بيان اينكه تا امروز از اعمال چنين طرحي در برنامههاي تلويزيون بياطلاع بودم و از شما ميشنوم، افزود: تا امروز ما با چنين طرحي مواجه نبوديم ولي در كل اگر بخواهيم يك تقسيمبندي خوب داشته باشيم اينگونه است كه تلويزيون ما بايد يك تفاوتي با كشورهاي غربي داشته باشد، چرا كه ما ادعاي اسلامي و شيعه بودن داريم پس بايد حريمها حفظ شود.
وي با تاكيد بر اينكه در برنامههاي تلويزيوني بايد مساله محرم و نامحرم ميان مجريان و ميهمانان رعايت شود، خاطرنشان كرد: حرمت ميان مجريان و ميهمانان بايد حفظ شود؛ به دليل اينكه تلويزيون ما را، به عنوان يك تلويزيون انقلاب اسلامي ميشناسند؛ بنابراين حتما بايد برخي شئونات حفظ شود و اگر تمام اين حريمها رعايت شود قطعا مشكلي پيش نخواهد آمد.
تهيهكننده برنامه «صبحيديگر» در ادامهي صحبتهايش با ايسنا، با تاكيد بر اينكه «چندان در جريان سياستي كه در جهت تفكيك جنسيتي مجريان و ميهمانان برنامههاي تلويزيوني در نظر گرفته شده نيستم»، ادامه داد: اين طرح هنوز در برنامهها اعمال نشده و خيلي در جريان نبودم اما با توجه به برخي تذكراتي كه به ما داده شد سعي كرديم در بحثهاي پزشكي كه مربوط به خانمها ميشود اين مساله را رعايت كنيم.
او اضافه كرد: به عنوان مثال زماني كه يك خانم دكتر دربارهي مساله زنان و زايمان صحبت ميكند بهتر است كه يك مجري خانم در مقابل او به گفتوگو بنشيند و راحتتر صحبت كنند؛ اين تذكر به طور مستقيم به برنامهي ما داده شد و خيلي هم منطقي بود و ما حتما آن را رعايت كرديم.
موسوي ملكي در پايان به ايسنا گفت: به عنوان تهيهكننده از چنين طرحي در برنامه هاي تلويزيوني استقبال ميكنم چرا كه ايده خوبي است، به احتمال قوي اين روزها اين طرح به برنامهي ما هم ابلاغ شود و حتما آن را رعايت خواهيم كرد.
انتهاي پيام
نظرات