• یکشنبه / ۲۰ آذر ۱۳۹۰ / ۱۰:۲۰
  • دسته‌بندی: سینما و تئاتر
  • کد خبر: 9009-11337
  • خبرنگار : 71342

حسين كياني در پي ساخت‌و سازها در تئاتر شهر: كاربري تئاترشهر هم تغيير كند،تعجبي ندارد

حسين كياني در پي ساخت‌و سازها در تئاتر شهر:
كاربري تئاترشهر هم تغيير كند،تعجبي ندارد

حسين كياني با اظهار تاسف از ساخت و سازهاي جديد در اطراف مجموعه تئاتر شهر گفت: با اين اوضاع هيچ تعجبي ندارد اگر از همين فردا كاربري تئاتر شهر عوض شود.

 اين نمايشنامه‌نويس و كارگردان تئاتر در گفت‌وگويي با خبرنگار بخش تئاتر خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با بيان اين مطلب ادامه داد: فكر نمي‌كنم افرادي كه مسائل روز را رصد مي‌كند از وضعيت فعلي تئاتر شهر دچار شگفتي شوند!

وي كه بزودي نمايش«مشروطه‌بانو» را در تالار اصلي تئاترشهر به صحنه مي‌برد،توضيح داد: آنچه در مورد مجموعه تئاترشهر اتفاق مي‌افتد، نشانگر بي‌اهميت دانستن تئاتر به عنوان يكي از مقوله‌هاي مهم فرهنگي كشور است. در اين جا ديگر مساله ساختمان مطرح نيست بلكه مساله تئاتر مهم است.

 حسين كياني در بخش ديگري از سخنانش گفت:تئاتر شهر بنايي است كه در زمان حياتش گويا دارد رو به فراموشي مي‌رود، بنايي كه قرار است نماد و نمود تئاتر ملي كشورمان باشد به جاي اينكه مورد حفظ و حراست قرار بگيرد تا بيشتر نمايان شود، هر روز بيشتر مورد بي‌توجهي قرار مي‌گيرد.

نويسنده و كارگردان نمايش‌هايي همچون «بيداري خانه‌نسوان» و «همسايه آقا» با اشاره به ديگر ساخت و سازهايي كه در اطراف تئاترشهر انجام شده بود، يادآور شد: تَركي‌ كه براثر گودبرداري در تئاتر شهر ايجاد شده بود، همچنان وجود دارد و حالا مشكلات جديدي هم پيدا شده است.

كياني از بي توجهي نسبت به تئاتر اظهار تاسف كرد و ابراز عقيده كرد:مسوولان بيشتر به‌دنبال گسترش هنرهاي تبليغاتي و آنچه به چشم مي‌آيد، هستند. آنها هم و غم و بودجه خود را صرف چنين هنرهايي مي‌كنند زيرا مي‌تواند به واسطه اين هنرها برخي خواسته‌هايشان را تبليغ كنند.

اين هنرمند تئاتر با تشريح ويژگي‌هاي اين شاخه‌ هنري ادامه داد: تئاتر به لحاظ ماهيتش برد كمتري نسبت به هنرهاي تبليغي دارد، ذات اين هنر با طبيعت انسان سروكار دارد و نمي‌توان مسائل حاشيه‌اي را وارد آن كرد.

حسين كياني گفت:به دليل ويژگي‌هاي خاصي كه تئاتر دارد، بازي‌هاي تبليغاتي در آن ناكام مي‌شود چرا كه اين هنر به لحاظ مخاطب برد كمتري دارد و ذاتش اجازه نمي‌دهد كه مورد تمسك قرار داده شود به همين دليل كمتر مورد توجه مسوولاني است كه به هنر به عنوان يك پديده ژورناليستي مي‌نگرند.

 اين هنرمند تئاتر در پايان سخنانش به ايسنا گفت:بي‌توجهي به تئاتر بسيار ريشه‌دار است و براي تغيير اين نگاه و ديدگاه، نيازمند يك كار مطالعاتي هستيم و با چند بيانيه و گفت‌وگو راه به جايي نخواهيم برد.

 انتهاي پيام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha