الكوثر 6 ساله شد برترينهاي اين شبكهي جهاني معرفي شدند
شبكهي جهاني الكوثر شش ساله شد و همزمان با سالگرد راهاندازي اين شبكه، برترينها هم معرفي شدند.
به گزارش سرويس تلويزيون ايسنا، شبكه جهاني الكوثر كه در عيد غدير سال 1384 به عنوان يك شبكه مستقل شروع به كار كرد، داراي پيشينهاي بيشتر از اين است. در اوايل پيروزي انقلاب اسلامي اين شبكه با نام سيماي عربي با دو ساعت پخش در روز آغاز به كار كرد. با گذشت زمان و افزايش مخاطبان و بيشتر شدن نيازهاي مخاطبان به ساعات پخش اين شبكه افزوده شد. تا جايي كه در سال 84 تصميم گرفته شد اين شبكه به صورت يك شبكه مستقل ماهوارهيي كار خود را ادامه دهد.
روابط عمومي شبكه الكوثر در مطلبي كه به مناسبت سالگرد تاسيس اين شبكه ارسال كرده، نوشته است: مجموعه برنامههاي اين شبكه متنوع بوده و به گفته مدير شبكه الكوثر وظايف هر هشت شبكه داخلي را يك تنه به عهده دارد. الكوثر در اين سالها توانسته چند استوديو در تهران، قم، بيروت و نجف اشرف برپا كند. مسابقات سالانهاي چون مسابقات تلويزيوني قرائت قرآن "ان للمتقين مفازا"، مسابقات شاعر الكوثر، عكس عاشورا و... همه و همه از ابداعات شبكه جهاني الكوثر است كه اكنون برخي شبكهها به تقليد از الكوثر مسابقات مشابهي را اجرا مي كنند. اكنون الكوثر براي تمام گروه هاي سني از كودك و نوجوان گرفته تا بزرگسال برنامه دارد. برنامههاي ديني، اجتماعي و فرهنگي، سياسي و نيز فيلم و سريالهاي دوبله و زيرنويس الكوثر را تقريبا همه ميشناسند. اين كار الكوثر علاوه بر آشنا كردن مخاطبان عرب زبان با سريالها و فيلمهاي ايراني، جوي امن را براي خانودهها ايجاد كرده و تمام افراد خانواده بدون دغدغه ميتوانند برنامه هاي سالم و اخلاقي را در كنار هم تماشا كنند.
در اين مطلب روابط عمومي الكوثر آمده است: فعاليت هاي اسلامي، ضد استكباري و نيز ترويج اسلام ناب محمدي و معارف اهل بيت ( ع ) اين شبكه باعث شد تا برخي ماهوارهها پخش الكوثر را قطع كنند. در زمستان 1383 شوراي عالي برنامههاي راديويي و تلويزيوني فرانسه (سي اس آي) ممنوعيت پخش ماهوارهيي شبکه سحر عربي در اروپا را به دليل پخش سريال «چشمان آبي زهرا» که محتواي آن بر گرفته از جنايات رژيم صهيونيستي در منطقه بوده است، خواستار شد. شوراي مذکور اين شبكه را به هجو سيستماتيک يهوديان متهم کرد و شرکت يوتل ست را موظف به قطع برنامههاي اين شبكه كرد.
در زمان رژيم حسني مبارك و به دستور وي شبكه جهاني الكوثر به خاطر انتشار معارف اهل بيت (ع) از روي ماهواره نايل ست مصر حذف شد.
در حال حاضر الكوثر از چهار ماهواره بدر، عرب ست، هات برد و اتلانتيك برد پخش مي شود.
با تمام اين مشكلات الكوثر توانسته رسالت خود را پيش ببرد و امسال همزمان با عيد غدير خم ششممين سالگرد تاسيس خود را در ويژه برنامه اي با نام "الغدير عيد الكوثر" همزمان در استوديوهاي تهران، نجف، بيروت و قم با دعوت از مجريان، كارشناسان و بازيگران محبوب الكوثر اين دو مناسبت را جشن گرفتند.
***
يك ماه قبل از سالگرد شبكه، روابط عمومي و سايت الكوثر، نظرسنجي در مورد بهترين برنامه ها و مجريان الكوثر برگزار كرده بود كه در اين جشنواره برنامه ها و مجريان منتخب معرفي شدند. بازيگراني همچون اميد زندگاني و الهام حميدي و خواننده ايراني، ميثم ابراهيمي نيز در اين برنامه حضور يافتند.
مدير شبكه جهاني الكوثر با حضور در ابتداي اين برنامه و با تبريك اين دو مناسب گفت: در حال حاضر اكثر شبكهها به شبكههاي تجاري و يا توطئهگر تبديل شدهاند، در حقيقت جو حاكم، يك جو رقابتي است، بعضي از شبكهها به دنبال جذب زيباييهاي بصري و سمعي هستند، اما الكوثر علاوه براين ويژگي هنري، به دنبال نشر معارف و تعاليم اسلامي است و با تمام توان اين رسالت را انجام مي دهد.
وي در پاسخ به سوال مجري كه پرسيد شما جايگاه الكوثر را چگونه ارزيابي ميكنيد؟ گفت: اين را بايد مخاطبان الكوثر پاسخ دهند اما من با توجه به بازخورد برنامهها، نظرات ارسالي و ايميلهايي كه به دست ما ميرسد مي توانم بگويم كه الكوثر توانسته جايگاه مناسبي را در بين مردم و مخاطبان عرب زبان پيدا كند و بين رقباي خود بدرخشد. هر چند مشكلاتي وجود دارد. ما هم ادعا نمي كنيم كه در مرتبه اول هستيم اما اين را مي دانيم كه سخن ما بسيار تاثيرگذار است.
در نظرسنجي كه به مناسب سالگرد شبكه الكوثر انجام شد، برنامه "الاطروحه المهدويه" كه به بررسي مهدويت و شخصيت امام زمان و عصر ظهور مي پردازد به عنوان بهترين برنامه ديني انتخاب شد.
برنامه "مع المشاهدين" به عنوان بهترين برنامه اجتماعي انتخاب شد. اين برنامه كه در آن به درخواست مخاطبان هنرمندان، بازيگران ايراني دعوت مي شوند تاكنون بيش از 120 بازيگر ايراني دعوت شده اند.
برنامه "قضيه ساخنه" يا موضوع داغ روز، به عنوان بهترين برنامه سياسي انتخاب شد اين برنامه موضوع مهم سياسي روز را طرح كرده و با دعوت از كارشناسان موافق و مخالف به بحث در مورد اين موضوع مي پردازد.
در اين نظرسنجي احمد نجف بهترين مجري مرد و زهرا موسوي به عنوان بهترين مجري زن و خانم اسماء باستي به عنوان بهترين گوينده اخبار انتخاب شد و دكور برنامه صباح الكوثر به عنوان بهترين دكور انتخاب شد.
شبكه جهاني الكوثر، توليدات مختلفي دارد و در جشنواره هاي مختلف جوايز را از آن خود مي كند. الكوثر در دو ماه گذشته در سه جشنواره بين المللي جوائزي را از آن خود كرده است. در جشنواره غدير كه از طرف شبكه الغدير در كشور عراق برگزار شد، برنامه " فرار از كوفه" به عنوان بهترين اثر نمايشي انتخاب شد. قبل از اين نيز در جشنواره اتحاديه راديو تلويزيون هاي اسلامي برنامه "پارسيان زنگبار" به عنوان بهترين فيلم مستند انتخاب شد. مستند "وقتي ابرها پايين ميآيند" نيز كه توليد شبكه جهاني الكوثراست، تنديس بهترين كارگرداني بخش آييني پنجمين جشنواره بين المللي سينما حقيقت را از آن خود كرد.
انتهاي پيام
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات