عضو شوراي مركزي جامعه روحانيت مبارز، ابنيه و بقاع متبركه را جزء علايم دين و وسيلهاي براي هدايت بندگان براي پرسش خدا دانست و گفت: با گسترش بيداري اسلامي اميد ميرود تا مسلمانان هر چه بيشتر به خباثت اعمال پليد وهابيون پيببرند، هر چند در حال حاضر وضعيت آنها تقريبا رو به ضعف بوده و قدرت سابق را ندارند.
حجتالاسلام و المسلمين حسين ابراهيمي در گفتوگو با خبرنگار دين و معارف اسلامي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با اشاره به تخريب قبور ائمه اطهار و قبرستان بقيع توسط وهابيان خاطر نشان كرد: آلسعود بازمانده وهابيان بوده و اعتقادشان اين است كه وقتي كسي از دنيا ميرود نبايد قبر او تبديل به حرم يا زيارتگاه شود. دليل آنها اين است كه اين كار نوعي بتپرستي بوده و شركت به حساب ميآيد.
وي افزود: وهابيان بعد از تخريب قبرستان بقيع به دنبال از ميان بردن حرم نبي مكرم اسلام بودند كه مسلمانان مانع شدند. البته امسال هم در قاهره سعي در تخريب آثار و بقاع برخي بزرگان را داشتند كه براي مردم تقدس دارد البته مردم به صحنه آمده و مانع شدند.
ابراهيمي با بيان اينكه وهابيون با ساخت بقعه و بارگاه براي بزرگان دين مخالف هستند، گفت: شعار آنها اين است كه توجه ما بايد فقط معطوف به خداوند باشد در حالي كه پروردگار با عنايت نسبت به برخي بندگانش به آنها امكان شفاعت عطا كرده و ما براي ارتباط با معبود بايد به سراغ وسيلهاي برويم كه تنها وسيله براي ما، پيغمبران و اولياء الهي هستند.
اين نماينده مجلس تاكيد كرد: ابنيه و بقاع متبركه جزء علايم دين محسوب شده و هدايتگر بندگان به سوي پرستش خداوند هستند. ما شاهد هستيم كه حرم امام رضا (ع) ساليانه ميليونها نفر زائر داشته و تاثير معنوي فراواني بر روي زائران دارد. كربلا، نجف، حرم نبي مكرمالسلام و بيتالمقدس عبادتگاههايي هستند كه براي مسلمانان اهميت فراواني دارد. در روايات بسياري آمده است كه بيوت ائمه اطهار به خواست خدا مورد توجه و عنايت قرار گرفته و زيارت و حضور در كنار قبور آنها آثار ويژهاي براي ما به همراه خواهد داشت.
وي با اظهار اين مطلب كه حرم معصومين الهامبخش است، افزود: اعتقاد ما بر اين است كه ائمه و پيغمبران صداي ما را شنيده و سلام ما را پاسخ ميدهند لذا توسل به آنها مانند توسل به خداوند است.
ابراهيمي با شرمآور خواندن جنايات وهابيان خاطر نشان كرد: جنايات و كشتار آنها باعث شده تا اتهامات بسياري به مسلمانان زده شده و حتي در برخي موارد مسلمين را تروريست ميدانند كه تنها دليل آن همين شاخه وهابيت است.
اين عضو شوراي مركز جامعه روحانيت مبارز در ادامه تصريح كرد: اگر بيداري اسلامي به درستي هدايت شود ميتوانيم شاهد از ميان رفتن افراطيگريها باشيم زيرا وهابيت در ميان اهل تسنن و بهائيت در بين شيعيان ساخته و پرداخته كشور غربي است درواقع جريانهاي سياسي هستند كه براي ضربه زدن به مسلمانان شكل گرفتهاند؛ اما با گسترش بيداري اسلامي اميد ميرود تا مسلمانان هر چه بيشتر به خباثت اعمال پليد آنها پيببرند، هر چند در حال حاضر وضعيت آنها تقريبا رو به ضعف بوده و قدرت سابق را ندارند.
انتهاي پيام
نظرات