مديركل انتشارات آثار اسلامي سازمان اوقاف و امور خيريه برگزاري مسابقات بينالمللي قرآن و تشويق قاريان ممتاز را نوعي امر به معروف دانست.
حجتالاسلام والمسلمين ابراهيمزاده در گفتوگو با خبرنگار دين و معارف اسلامي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، با اشاره به روايتي مبني بر اينكه كسي كه خود را اصلاح نكند نميتواند فرد يا جامعهاي را اصلاح كند، عنوان كرد: امر به معروف و نهي از منكر يكي از فروعات دين ما بوده و بايد در وهله اول افراد به شناسايي منكرات پرداخته و از آنها دوري كنند و بعد از آن ديگران را از انجام آنها نهي كنند.
وي افزود: امام راحل، مقام معظم رهبري و تمام بزرگان دين مردم را از منكري باز ميداشتند كه خودشان انجام نميدادند و به همين دليل سخنانشان بر دل مينشيند.
ابراهيمزاده گفت: امروز دستگاه قضايي برخي افراد را به عنوان ضابط قضايي يا ضابطين امر به معروف مشخص كرده است كه قطعاً بايد تحت تعليم قرار گيرند و در كلاسهاي اجتماعي و مباني ديني ايشان تعريف شود. زيرا در بعضي مواقع تشخيص منكر بودن مسائل و اينكه از نظر مباني ديني رد شده است يا نه بسيار دشوار بوده و بدون شناخت كافي نميتوان نهي از منكر نمود. به همين دليل گذراندن كلاسهاي آشنايي با امر به معروف براي افرادي كه قصد ارشاد مردم را دارند بسيار ضروري است.
مديركل انتشارات آثار اسلامي سازمان اوقاف درادامه خاطرنشان كرد: اگر ما به مجلسي كه در آن گناه ميشود دعوت شويم، ابتدا با نرفتن و يا ترك آنجا بايد سايرين را از ناراحتي خود مطلع سازيم و بعد ميتوان به صورت زباني تذكر داد و در صورتي كه توجهي نكردند بعد از طي مراحلي بايد از ضوابط قانوني و قضايي استفاده كرد.
وي تاكيد كرد: البته اصل حاكم بر قرآن انزار و تبشير همزمان است و ما نبايد فقط نهي از منكر كنيم.
انتهاي پيام
نظرات