• دوشنبه / ۹ خرداد ۱۳۹۰ / ۱۰:۳۱
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 9003-05958

اجراي بزرگترين عمليات برخورد با موادمخدر شيشه درتهران والبرز رييس پليس مبارزه با موادمخدر خبرداد: كشف 275 كيلوگرم شيشه ودستگيري 15عضو اصلي باند قاچاق موادمخدر

اجراي بزرگترين عمليات برخورد با موادمخدر شيشه درتهران والبرز
رييس پليس مبارزه با موادمخدر خبرداد:
كشف 275 كيلوگرم شيشه ودستگيري 15عضو اصلي باند قاچاق موادمخدر

رييس پليس مبارزه با مواد مخدر ناجا از دستگيري 15 تن از عناصر اصلي باند قاچاق شيشه در استان‌هاي تهران و البرز خبر داد.

به گزارش خبرنگار «حوادث» خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، سردار حسين‌آبادي روز دوشنبه در حاشيه بازديد سفراي كشورهاي اندونزي، مالزي و تايلند از كشفيات مواد مخدر صنعتي شيشه، اظهار كرد: بزرگترين عمليات برخورد با موادمخدر شيشه در سطح استان‌هاي تهران و البرز  انجام شد كه در اين رابطه 15 نفر از عناصر اصلي قاچاق مواد مخدر صنعتي شيشه كه با شبكه‌هاي بين‌المللي در ارتباط بودند دستگير شدند.

وي افزود: در اين باند آخرين شگرد ترانزيت مواد مخدر صنعتي شيشه كشف شد كه براساس آن مواد مخدر شيشه در بطري‌هاي دوغ به صورت مايع قاچاق مي‌شده است.

حسين آبادي افزود: عمليات انجام شده مربوط به چهار ماه كار اطلاعاتي در رابطه با چند شبكه تهيه و توزيع و ترانزيت موادمخدر صنعتي در استان‌هاي البرز و تهران است كه شناسايي و طي 24 ساعت نيز اين شبكه‌ها متلاشي شدند كه حدود 275 كيلوگرم شيشه كشف و لابراتورهايي هم در اين رابطه شناسايي و كشف شد.

به گفته وي، روش‌هاي جديد قاچاق موادمخدر خارج از مرزها به قاچاقچيان ديكته مي‌شود و شبكه‌هاي بين‌المللي اطلاعات خود را در اختيار قاچاقچيان قرار مي‌دهند كه در اين راستا پليس با ارتباط با پليس‌ها كشورهاي ديگر اطلاعات خود را به روز مي‌كند.

مبارزه با مواد مخدر به صورت انفرادي امكان‌پذير نيست

به گزارش ايسنا، همچنين محمدصديق، سفير مالزي در تهران هم طي سخناني بر لزوم همكاري پليس‌هاي منطقه براي مبارزه با مواد مخدر تاكيد كرد و افزود: مبارزه با مواد مخدر به صورت انفرادي امكان‌پذير نيست چون مشكل مواد مخدر، يك مشكل بين‌المللي است.

وي افزود: همكاري بسيار خوبي در تبادل اطلاعات بين پليس ايران و پليس مالزي وجود دارد.

همچنين سفير تايلند هم اظهار كرد: اقدامات بسيار خوبي در حوزه مواد مخدر از سوي پليس ايران انجام شده است و همكاري بسيار مطلوبي بين پليس‌هاي مبارزه مواد مخدر دو كشور وجود دارد.

همچنين كاردار اندونزي هم گفت: مساله مواد مخدر يك موضوع بين‌المللي است و دولت اندونزي اين موضوع را بسيار جدي گرفته است و عمليات‌هاي انجام شده نشان مي‌دهد كه پليس ايران موضوع مبارزه با مواد مخدر را جدي گرفته است.

حدود 500 تا 600  ايراني به اتهام موادمخدر در تايلند، مالزي و اندونزي زنداني هستند

قشقاوي معاون كنسولي وزير امور خارجه هم گفت: به طور كلي در آسياي جنوب شرقي دو چهره از ايران ديده مي‌شود كه يك چهره مربوط به تمدن و فرهنگ ايران، اسلام و انقلاب است و چهره ديگر موضوع مواد مخدر است كه متاسفانه به دليل جفاي برخي افراد، اين تصوير از سوي ايران به وجود آمده است.

وي با بيان اينكه  انتظار داريم درباره اين فاجعه بيشتر اطلاع‌رساني شود تا با همكاري بيشتر با موضوع مواد مخدر برخورد شود،  ادامه داد: در فرودگاه‌هاي كشور از تجهيزات براي مقابله با مواد مخدر استفاده مي‌شود، اين در حاليست كه شيوه‌هاي قاچاقچيان متنوع شده است به طوري كه مواد مخدر شيشه در قالب بطري‌هاي شير و دوغ قاچاق شده است.

قشقاوي با بيان اينكه حدود 500 تا 600  نفر از ايرانيان به اتهام مواد مخدر در كشورهاي تايلند، مالزي و اندونزي زنداني هستند، تاكيد كرد: همه مردم بايد به موضوع مواد مخدر حساس باشند تا بي‌جهت اين جفاي ملي صورت نگيرد.

وي در خاتمه گفت: قانون جديد مبارزه با مواد مخدر به خصوص در حوزه مواد مخدر صنعتي، بسيار محكم است و در رابطه با اراده قضايي نيز مشكلي نداريم.

انتهاي پيام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha