• جمعه / ۳ اسفند ۱۴۰۳ / ۰۸:۳۲
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 1403120301533
  • خبرنگار : 71959

نظارت بر امنیت سایبری برای مقابله با نفوذ دشمن

نظارت بر امنیت سایبری برای مقابله با نفوذ دشمن

رئیس پیشین پلیس فتای تهران بزرگ تأکید کرد که علاوه بر اقدامات فرهنگی برای مقابله با نفوذ دشمن از طریق فضای مجازی به ویژه در بین جوانان، کارشناسان این نیرو با رصد این فضا از کاربران در مقابل تهدیدات سایبری محافظت کرده و با تخلفات نیز برخورد می‌کنند.

به گزارش ایسنا، مقام معظم رهبری در بیانات اخیر خود خطاب به دستگاه‌های فرهنگی و رسانه‌ای که مسئولیت دارند تاکید کردند که با تولید محتوای درست، مقابل دشمن بایستند، همچنین راه نفوذ دشمن در ذهن مردم را ببندد. 

ایشان در بیانات اخیر خود در جمع مردم آذربایجان به مناسبت سالروز قیام بیست‌ونهم بهمن مردم تبریز، فرمودند: «صاحبان دستگاه‌های تبلیغاتی، صاحبان بیان، صاحبان قلم، اصحاب هنر، اصحاب دانش، آن کسانی که در دستگاه‌های رسمی آموزش و رسانه و هنر و مانند این‌ها مسئولیّت دارند، آحاد جوانان ما که با فضای مجازی ارتباط دارند، اینها بایستی تلاششان را متوجّه به این بکنند که ببینند دشمن بر روی چه نقطه‌ای تکیه می‌کند و انگشت می‌گذارد، از چه راهی می‌خواهد در ذهن مردم و در افکار عمومی مردم نفوذ کند، آن راه را ببندند؛ تولید محتوا کنند؛ صاحبان اندیشه تولید فکر و اندیشه کنند و با این کار خودشان در مقابل دشمن بایستند.»

در همین ارتباط سرهنگ تورج کاظمی رئیس پیشین پلیس فتای تهران بزرگ به ایسنا گفت که علاوه بر وجوه فرهنگی مورد تأکید مقام معظم رهبری در سخنان اخیر ایشان مبنی بر تولید محتوای مناسب برای جلوگیری از نفوذ دشمن، در بخش انتظامی نیز رصد فضای مجازی و برخورد با تخلفات این حوزه و محافظت از کاربران در مقابل تهدیدات سایبری توسط پلیس فتا انجام می‌شود.

رصد فضای مجازی توسط کارشناسان سایبری

رئیس پیشین پلیس فتای تهران بزرگ در این باره در گفت‌وگو با ایسنا افزود: همانطور که پلیس انتظامی کلانتری‌ها، در تمامی خیابان‌ها و معابر گشت انتظامی می‌دهند، برای برقراری نظم و امنیت در کنار مردم حضور دارند و با دیدن هرگونه اعمال مجرمانه و یا موارد مشکوک، با افراد فورا برخورد و مسائل را بررسی می‌کنند، پلیس فتا نیز در فضای مجازی این اقدام را انجام می‌دهد.

وی افزود: این یعنی پلیس فتا در سراسر کشور فضای سایبری را رصد می‌کند و برای محافظت از کاربران، تمام فضای مجازی اعم از سایت‌های مختلف و شبکه‌های اجتماعی را مورد رصد قرار می‌دهد.

رئیس پیشین پلیس فتای تهران بزرگ ادامه داد: کارشناسان فضای مجازی پلیس فتا در صورت مشاهده هرگونه عمل مجرمانه‌ یا مشکوکی، مراتب را به مسئولان مربوطه گزارش می‌دهند.

کاظمی درباره برخورد با خاطیان در این حوزه نیز گفت: در برخی موارد پلیس فتا مستقیما با این متخلفان برخورد می‌کند و در برخی مواقع اگر مساله جدی‌تر باشد و یا باید توسط سایر ارگان‌ها و پلیس‌های تخصصی مورد بررسی قرار گیرد، پرونده به سایر دستگاه های مربوطه ارجاع می‌شود. در مواقعی که پرونده مربوط به پلیس فتا باشد، اطلاعات پرونده تکمیل شده و همراه با مستندات جمع‌آوری شده، متهم به دستگاه قضائی معرفی می شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha