/تلخي ممنوع!/ علي لدني ـ تهيهكننده: بايد ذائقهي مردم را به سمت تلخيهاي معنادار برد
يك تهيهكننده دربارهي تاكيد تلويزيون مبني بر ممنوعيت ساخت «سريالهاي تلخ»، عنوان كرد: ما در سريالهايمان واقعگرايي را نشان ندادهايم؛ اگر سريالها با زندگي مردم تطبيق پيدا كنند، سياهنمايي و تلخي نيز در آنها ديده نميشود.
علي لدني در گفتوگو با خبرنگار سرويس تلويزيون خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، گفت: ما در زندگي مردم حضور نداريم؛ اگر در زندگي آنها حركت كنيم و بر اساس چهارچوبهاي خودمان برايشان راهحل پيدا كنيم، مشكلات سياهنمايي و تلخي نيز در سريالها پيش نميآيد و اگر تلخياي هم باشد شيرين ميشود.
وي خاطرنشان كرد: متاسفانه بعضي از مردم مخاطب و طرفدار سريالهاي تلخ و سياهنما هستند و خودشان به دنبال چنين مقولهاي ميروند. از درام خوششان ميآيد نه اينكه بخواهند از محتوا عبرت بگيرند، بعد از مدتي نيز از ذهنشان فراموش ميشود.
لدني افزود: بايد ذائقهي مردم را تغيير داد، بايد ذائقهشان را به سمت واقعيتهاي جامعه و تلخيهايي كه معنادار است برد.
اين تهيهكننده با بيان اينكه سريال تلخ سريالي است كه در آن نااميدي وجود داشته باشد، اظهار كرد: قبول دارم كه در بسياري از سريالها به جاي اينكه واقعيت زندگي مردم را به تصوير بكشند، سياهنمايي ديده ميشود.
علي لدني كه تهيهي سريالهايي چون «تبريز در مه»، «از ياد رفته»، «سالهاي مشروطه» و «روشناييهاي شهر» را بر عهده داشته، همچنين در پايان تاكيد كرد: در يك سريال قطعا بايد اميد وجود داشته باشد تا بتواند حركت ايجاد كند و روحيه بدهد؛ اگر اين اميد وجود نداشته باشد در فرهنگ سازي و اطلاعرساني كه رسالت راديو و تلويزيون است مشكل ايجاد ميشود.
انتهاي پيام
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات