معاون سيما در جمع برنامهسازان طنز: هيچکس ممنوعيتي براي ساخت سريال طنز ندارد
معاون سيما در جمع برنامه سازان طنز از اهتمام اين سازمان به افزايش توليد و تهيه برنامه هاي طنز خبر داد.
به گزارش گروه دريافت خبر ايسنا، در نشست معاون سيما با دست اندرکاران و برنامه سازان حوزه طنز و کمدي چند تن از هنرمندان، تهيه کنندگان، نويسندگان و فعالان عرصه طنز و کمدي از جمله عليرضا خمسه ، پيمان قاسم خواني، ايرج محمدي، مرضيه برومند، بيژن بيرنگ، رامبد جوان و سيروس مقدم به بيان ديدگاه هاي خود درباره موضوعاتي مانند ادب طنز، تفاوت طنز و کمدي، چالشهاي پيش روي رسانه و سوژه يابي در قوميت ها پرداختند.
علي دارابي هدف اصلي از برگزاري اين نشست را تشريک مساعي درباره طراحي طرحي جديد براي دوره اي جديد در رسانه ملي و معاونت سيما اعلام کرد و گفت: پس از اين نشست، گفتوگوهايي با تعداد محدودتر و چهره به چهره نيز برگزار خواهد شد.
دارابي هدف دوم را ارتقاي همکاري و هماهنگي بين رسانه و هنرمندان اين حوزه اعلام کرد و گفت: رسانه ملي با ميلياردها تومان سرمايه گذاري از سال 1383 تا کنون 9000 شغل جديد در حوزه نمايش مرتبط با خود و از راه افزايش توليد از جمله در فيلم ها و تله فيلم ها ايجاد کرده است.
وي افزود: اگر هنرمندي هست که يک سال طنز توليد کند، ما مشتري هستيم.
معاون سيما با اشاره به برخي حساسيت ها به برنامه هاي طنز در حوزه گويش ها گفت: افزايش تحصيل کرده ها، تغيير ترکيب جمعيتي و تغيير سليقه ها و تفاوت نيازهاي نسل حاضر موجب تغيير نگرش مخاطبان نيز شده است در حالي که پيش از اين چنين مساله اي ديده نمي شد.
وي افزود: زماني ما دو شبکه داشتيم و اکنون 110 شبکه راديويي و تلويزيوني با 32 زبان داريم.
معاون سيما تصريح کرد: در مورد لهجه ها، اگر بر مبناي توافقي که براي توليد داريم مانند مجموعه پايتخت، برنامه توليد شود، رسانه مي ايستد و از آن دفاع مي کند چرا که اگر موضوع تمسخر لهجه در ميان نباشد، موجب دلخوري نمي شود.
دارابي بر اهميت دادن به خرده فرهنگ ها که مقوم هاي وحدت ملي هستند تاکيد کرد و گفت: چرا نبايد از لهجه شيرين مناطق مختلف کشور استفاده کرد؟
وي افزود: فراواني کمدي و طنز در جامعه نشان دهنده گشودگي فرهنگي و سياسي آن جامعه و تحمل و مداراي سياسي بالا است.
معاون سيما ، ميزان توليد و پخش سريال در حوزه طنز از سال 83 تا 89 را 52 مجموعه به وسيله 33 کارگردان اعلام کرد و گفت: اين ميزان برابر با 53 درصد حوزه نمايش را دربر مي گيرد که نشان دهنده اهتمام رسانه ملي بوده است و از نظر ما هيچ کس ممنوعيتي براي کار کردن و ساختن در اين حوزه ندارد.
وي رضايتمندي مردم از مجموعه هاي طنز را براساس نظرسنجي ها، بالاي 50 درصد و برخي روزها بيش از 85 درصد اعلام کرد و گفت: اين امر نشانگر نياز جامعه به برنامه هاي طنز نيز هست.
دارابي آموزش دادن را از انتظارهاي صدا و سيما برشمرد و گفت: بايد ترويج فرهنگ قناعت و عشق به سرزمين و دين مورد توجه قرار گيرد.
وي افزود: ما مي خواهيم با کمک شما نهضت بزرگ و جديدي براي توليد آثار کمدي و طنز در پنج سال آينده طراحي کنيم و در اين امر براي همه جا هست و رقابت ها هم سازنده خواهد بود.
دارابي تصريح کرد: اعلام کرديم که هيچ شبکهاي در طول سال نبايد از طنز خالي باشد.
معاون سيما توليد قطعات کوتاه نمايشي را هم در آموزش دادن به مردم موثر دانست و گفت: تيزرها، نماهنگ ها و پويانمايي توانست رفتار شهروندان را تغيير دهد.
انتهاي پيام
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات