رفيعفر: مرحوم روحالاميني يك استاد براي اساتيد ديگر بود عسگري خانقاه: درگذشت روحالاميني يك ضايعهي دردناك است
يك مردمشناس گفت: مرحوم روحالاميني در حوزهي مردمشناسي يك استاد براي اساتيد ديگر بود.
دكتر جلالالدين رفيعفر در گفتوگو با خبرنگار بخش ايرانشناسي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، ادامه داد: دكتر روحالاميني از نظر اخلاق و شخصيت يكي از اساتيد نمونه بود و هرچه بخواهيم از شخصيت او بگوييم، كم گفتهايم.
او اظهار كرد: روحالاميني سوابق علمي درخشان و كتابهاي زيادي در حوزهي مردمشناسي داشت. او از سال 1379 كه از دانشكدهي مردمشناسي دانشگاه تهران بازنشسته شد، به فعاليت و كار مشغول بود و فعاليت خود را در اين حوزه در دانشگاههاي ديگر با تدريس ادامه داد و كارهاي زيادي منتشر كرد.
يك استاد دانشگاه نيز دربارهي دكتر روحالاميني به خبرنگار ايسنا گفت: درگذشت روحالاميني يك ضايعهي بسيار بزرگ است كه اتفاق افتاد. او پيشكسوت ما بود.
دكتر اصغر عسگري خانقاه ادامه داد: پس از درگذشت او، ما احساس كمبود ميكنيم. اميدوار بوديم خستگيهاي بدنياش بهزودي برطرف شود و باز هم به محيط دانشگاه برگردد كه متأسفانه نشد.
اين مردمشناس بيان كرد: مرحوم روحالاميني انساني پويا و زحمتكش بود و در بسياري از مسائل از مردمشناسي گرفته تا شعر و شاعري فعال بود. در واقع، همهي كارهاي او در حد اكمل بود.
او افزود: درگذشت روحالاميني يك ضايعهي دردناك براي جامعهي پژوهشي و علمي كشور است.
به گزارش ايسنا، دكتر روحالاميني كه بهعنوان يك مردمشناس كلاسيك، موزهي مردمشناسي در كاخ گلستان، موزهي حمام گنجعليخان كرمان و مركز اسناد و آثار دانشگاهي در باغ نگارستان (دانشسراي عالي پيشين) را راهاندازي كرده بود، عصر روز گذشته (سهشنبه، 17 اسفندماه) بر اثر سكتهي مغزي در سن 82 سالگي دارفاني را وداع گفت.
انتهاي پيام
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات