رضا پورحسين گفت: حضور گويندگان راديو در تلويزيون باعث تغيير ذهنيت و تخيل مخاطب ميشود.
دكتر رضا پورحسين ـ مدير شبكهي آموزش سيما ـ در گفتوگو با خبرنگار سرويس تلويزيون و راديو خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با اين اعتقاد كه «قانون ممنوعيت حضور گويندگان راديو در تلويزيون قانون درستي است، زيرا ذهنيت و نگرش مخاطبان از تيپ و شخصيت گويندگان راديو با ديدهشدن آن ها در تلويزيون دچار تغيير و دگرگوني ميشود.» گفت: بنابراين بايد قبول كرد كه گوينده فاكتور بسيار مهمي در شكلگيري ذهني شنونده راديو است و وقتي مخاطب گوينده را در تصوير تلويزيون ميبيند امكان فروريختن و با تغيير ذهنيت مخاطب به وجود ميآيد و قاعدتا تيپولژي مخاطب كه از گوينده در ذهن مخاطب ساخته شده است به هم خواهد خورد. ضمن اينكه ممكن است نابساماني تشكيلاتي باعث شود اين قانون به هم بريزد.
پورحسين در جواب اين پرسش كه آيا پخش برنامهي «راديو هفت» از شبكهي آموزش توجيهي براي حضور گويندگان در تلويزيون نيست، نيز گفت: پخش برنامه «راديو هفت» و حضور گويندگان راديو دراين برنامه با اجازهي و صلاح ديد معاونت صدا صورت گرفته است و به اين دليل كه حضور اين گويندگان در اين برنامه در هر يك يا دو ماه يكبار اتفاق ميافتد و تعداد گويندگان اين برنامه هم زياد است مشكلي ايجاد نميكند.
دكتر پورحسين با بيان اينكه گويندگان «راديو هفت» عمدتا مجرب، حرفهيي و كارآزموده هستند اضافه كرد: اگر گويندگان راديو در يك برنامهي مستمر تلويزيوني حضور پيدا كنند ديگر نميتوان آن برنامه را راديويي دانست.
مدير شبكه هفت سيما در پايان ابراز عقيده كرد: راديويي يا تلويزيونبودن يك برنامه «اتلاق رسانهيي» است كه بايد به گونهاي رعايت شود كه هم ذهنيت مخاطب به هم نريزد و هم از «درهم شدگي رسانهيي» جلوگيري شود.
انتهاي پيام
نظرات