نمايندگان مجلس در ادامه بررسي جزييات برنامه پنجم توسعه، صبح امروز به بررسي ماده 24 برنامه پرداختند و بندهايي از اين ماده به تصويب رسيد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، نمايندگان طبق بند الف جز يك ماده 24 برنامه پنجم توسعه، به منظور زمينه سازي براي تربيت نيروي انساني متخصص و متعهد، دانش مدار، خلاق و كارآفرين منطبق با نيازهاي نهضت نرم افزاري با هدف توسعه كمي و كيفي، دولت را مجاز كردند هزينه سرانه تربيت نيروي انساني متخصص مورد تقاضاي كشور براساس هزينههاي آموزشي و هزينههاي خدمات پژوهشي، تحقيقاتي و فناوري مورد حمايت را در چهارچوب برنامه ريزي عملياتي براي هر دانشگاه و موسسه آموزشي، تحقيقاتي و فناوري دولتي محاسبه و به طور سالانه تامين كند.
همچنين طبق جز 2 اين ماده نيز دولت مجاز شد حمايت مالي و تسهيل شرايط براي افزايش تعداد مجلات پژوهشي و ترويجي كشور در زمينه هاي مختلف علمي با حفظ كيفيت، به گونهاي كه تا پايان برنامه تعداد مجلات و مقالات چاپ شده در مجلات علمي داخلي نسبت به سال پاياني برنامه چهارم را حداقل به دو برابر افزايش دهد. هم چنين تمهيدات لازم براي دسترسي به بانك هاي اطلاعاتي علمي معتبر را فراهم نمايد.
هم چنين دولت طبق جز 3 اين ماده مجاز است از 10 دانشگاه برتر وابسته به وزارت علوم، تحقيقات و فناوري و 5 دانشگاه برتر وابسته به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي كه داراي عملكرد برجسته در راستاي گسترش مرزي دانش و فناوري هستند، حمايت مالي و حقوقي و پشتيباني ويژه كند.
به گزارش ايسنا هم چنين طبق جزء ديگري از ماده 24 ، دولت مجاز شد از انجمنهاي علمي نيز حمايت مالي به عمل آورد.
انتهاي پيام
نظرات