علي معلم گفت: تشكيل هر شورايي در حوزه سينما كه به مسايل عمده آن بپردازد و براي مديريت دولتي تصميمگيري كلان داشته باشد، خوشايند است.
اين تهيهكننده و منتقد سينما درگفتوگو با خبرنگار سينمايي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در خصوص تشكيل شوراي عالي سينما اظهار داشت: بسياري از مشكلات سينمايي ايران حوزهاي فراتر از وزارت ارشاد و معاونت سينمايي است و اين شورا با حضور رييسجمهور ميتواند به حل مسايل كلان سينما كمك كند.
وي در عين حال گفت:البته اينكه اين شورا چگونه و با چه افرادي تشكيل شود بايد بررسي شود و شخصيتهايي از سينما در آن بايد حضور داشته باشند كه به مسايل كلان سينما آشنايي داشته و معضلات را بشناسند.
معلم با تأكيد بر اينكه بهتر است قبل از تشكيل شوراي عالي سينما، شورايي درون گروهي تشكيل شود، افزود: مسايل در اين شوراي درون گروهي بررسي شود تا مفاهيم شخصي در شوراي عالي كمتر موردنظر قرار گيرد و با توافقي كه در مفاهيم و مفاد صورت ميگيرد، به شكل مجزا در شوراي عالي طرح و توضيح داده شود.
وي با بيان اينكه شوراي عالي بايد به خواستههاي به حق سينما توجه كند تصريح كرد: رابطه حاكميت و سينما بايد مورد بررسي قرار گيرد و در نهايت به آييننامههايي منجر شود كه قاعدهمند بوده و به افراد متكي نباشد.
اين تهيهكننده تشكيل شوراي عالي سينما را مثبت ارزيابي كرد و گفت: سينما در كشور ما بهعنوان يك صنعت محسوب نميشود و امكانات آن را ندارد و در حوزه قوانين هم دچار مشكل است و تقسيم يارانهها نيز در سينما با مشكل همراه است.
وي افزود:برنامهريزي براي توليد فيلمها مشخص نيست و بايد فكري به حال جريانهاي موازي در سينما شود و مالكيت سينماهايي كه در اختيار بخشهايي از دولت است در اختيار بخش خصوصي قرار گيرد كه رييسجمهور در رأس شوراي عالي ميتواند در حل مواردي از اين قبيل كمك كند.
معلم مجددا بر لزوم دقت در افراد تشكيلدهنده اين شورا تأكيد كرد.
انتهاي پيام
نظرات