ضرورت پرداختن به پيشينهي ايران در رسانه سرپرست بنياد ايرانشناسي كهگيلويه و بويراحمد: اطلاعات ارزشمندي را دربارهي فرهنگ با رسانه ميتوان منتقل كرد
سرپرست بنياد ايرانشناسي استان كهگيلويه و بويراحمد با اشاره به قدرت رسانهها در احياي آداب، سنن و نشانههاي فرهنگي، بيان كرد: در انتقال دستاوردهاي انساني، نقش رسانه از هر كتابي بيشتر است و قدرت برد رسانهها در مقايسه با كتاب بسيار وسيع است.
سيداسحاق صدري در گفتوگو با خبرنگار بخش ايرانشناسي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار داشت: هرچند همه، ايراني هستيم و با بسياري از جزييات فرهنگي و خردهفرهنگي آشنايي داريم، اما برخي انديشمندان و كارشناسان مردمشناسي و ايرانشناسي كشور هنوز نسبت به بسياري از نشانههاي فرهنگي آشنايي ندارند. اگر رسانه در اين كار دخيل شود، بسياري از لطايف فرهنگي، نحوهي معاشرت و شيوهي زندگي بسياري از جوامع ايراني با بررسي آنها در رسانه احيا ميشوند.
وي توضيح داد: چون رسانهها در برنامههاي خود منعكسكنندهي نظرهاي كارشناسان هستند، اعتماد مردم را جلب كردهاند. بنابراين از اين طريق، اطلاعات بسيار ارزشمندي را دربارهي فرهنگ ميتوان به مردم منتقل كرد.
او بيان كرد: پرداختن به فرهنگ، مانند پلي است كه نسل امروز را به نسل گذشته پيوند ميزند و اين پيشينهي تاريخي و غناي فرهنگي ميتواند راه ورود تهاجم فرهنگي را مسدود كند.
سرپرست بنياد ايرانشناسي استان كهگيلويه و بويراحمد تأكيد كرد: ساختن چنين برنامههايي براي رسانهها، كاري تخصصي و ظريف است كه بايد در آن، بسيار دقت شود و راهنمايان فرهنگي مردم نبايد در اين امر اشتباه كنند.
انتهاي پيام
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات