علي معلم دامغاني در افتتاحيهي جشنوارهي شعر فجر: ميراث شعر ما از ابتداي انقلاب بسيار افزوده شده است
مراسم افتتاحيهي سومين جشنوارهي بينالمللي شعر فجر در مشهد مقدس روز گذشته (پنجشنبه، دهم بهمن) با سخنراني علي معلم دامغاني ادامه يافت.
به گزارش خبرنگار بخش ادب خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، دبير سومين جشنوارهي بينالمللي شعر فجر در اين مراسم گفت: مسألهي دبيري را كه صرف افاضهي بزرگان و عنايت آنها نسبت به من بود، بايد به عنوان كوچكتر ميپذيرفتم؛ شايد حكمتي بوده است.
اين شاعر در ادامه يادآور شد: زماني كه شعر انقلاب آغاز شد، سلسلهاي از بزرگان به ما پيوستند كه حقيقت فرهنگي و ادبي داشتند و ما نداشتيم. اين بزرگاني كه از آنها ياد ميكنند، كسي مانند مهرداد اوستاست كه چه سالهايي به پاي نسل جوان ايستاد، به انقلاب پيوست و در حالي كه از شعراي معروف آن زمان بود، با انقلاب همراه شد.
او افزود: شاعراني چون حميد سبزواري، علي موسوي گرمارودي و محمود شاهرخي هركدام در جايگاهي و پايگاهي هستند و بالاتر از همه، مشفق كاشاني است.
معلم عنوان كرد: اين موقعيتي كه به عهدهي من گذاشتند، اين فايده را دارد كه تجربههايي را كه شاهد آن بودم، به نوعي گوشزد كنم. شعر ما به حساب محتوا و ابواب، آهنگها و اجناس، بازارها و مخاطبان، عرصههاي بيحد و حصري را طي كرده است و ميراثي را كه در ابتداي انقلاب داشته، بسيار افزوده است.
او در پايان گفت: روزگار اسطوره دقايق و ثانيههاي پاياني خود را ميگذراند و جاي بيم نيست كه از اين به بعد، شاعر بايستي در سلسلهي اهل تتبع باشد.
انتهاي پيام
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات