«او يك باستانشناس خوب، علاقهمند، فعال و جدي بود» گفتههاي محمدرحيم صراف دربارهي آذرنوش
به اعتقاد سرپرست پيشين كاوشهاي تپهي هگمتانه در همدان، آذرنوش يك باستانشناس خوب، علاقهمند، فعال و جدي بود كه با تدريس در دانشگاههاي تهران، آزاد و علوم تحقيقات اقدام بر تربيت دانشجوياني فعال و علاقهمند در اين حوزه ميكرد.
محمدرحيم صراف در گفتوگو با خبرنگار بخش ميراث فرهنگي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار داشت: من با آذرنوش در سال 1347 در هفتتپه استان خوزستان آشنا شدم. او در آنجا در قالب دانشجوياني كه براي ديدن دورهي عملي به هفتتپه آمده بودند، حضور داشت و در ارتباط با حفارياش در هفتتپه، كارهاي محولهاش را بهخوبي انجام ميداد.
وي ادامه داد: پس از آن، تا چند سال بهدليل ادامهي تحصيل موفق به ديدن يكديگر نشديم تا پس از انقلاب كه او به ايران بازگشت و براي حفاري به حاجيآباد فارس و مدتي نيز براي چند فصل كاوش به كنگاور در كرمانشاه رفت و دوباره براي گرفتن مدرك دكتري به آمريكا سفر كرد و پس از بازگشت، نخست در مؤسسهي باستانشناسي دانشگاه تهران و سپس بهعنوان رييس پژوهشكدهي باستانشناسي در سال 1379 انتخاب شد و چند سال در اين پست انجام وظيفه كرد.
او بيان كرد: او هنگام داشتن مسؤوليت در پژوهشكده، اقدام به گمانهزني در تپهي هگمتانه بهمدت سه فصل كرد و بهتازگي نيز براي ادامهي كاوش در اين تپه به همدان رفته بود كه متأسفانه به ديار حق شتافت.
اين باستانشناس دربارهي آثار و تأليفات منتشرشده از آذرنوش، توضيح داد: او مقالههايي را در رابطه با سنگشير همدان و كنگاور كرمانشاه داشت. همچنين نظريهاي دربارهي حاجيآباد فارس ارايه داده بود كه به چاپ رسيده است. چند مقاله نيز دربارهي گمانهزني در تپهي هگمتانه داشت كه به چاپ رسيدهاند.
انتهاي پيام
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات