پيكر شادروان عطاالله كاملي ـ پيشكسوت دوبله ـ امروز درحالي به سمت بهشتزهرا (س) تشييع شد كه دربارهي ويژگيهاي اخلاقي و نقش موثر او در دوبلهي ايران، كسي كلامي نگفت.
به گزارش خبرنگار سرويس تلويزيون خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، ساعت 9 صبح است و جمعيت زيادي از پيشكسوتان دوبله تا جوانان اين عرصه در ورودي حياط مسجد بلال ايستادهاند. جلوتر از همه منوچهر اسماعيلي ايستاده است و شدت گريهاش به هق هق رسيده بود. احمد رسولزاده، ناصر ممدوح(رييس انجمن گويندگان و سرپرستان گفتار فيلم) و محمود قنبري هم ايستادهاند.
محمدعلي ديباج، غلامعلي افشاريه، نصرالله مدقالچي، ابوالحسن تهامي، منوچهر واليزاده، حسين عرفاني، حميد منوچهري، جواد پزشكيان، ايرج رضايي و اميرهوشنگ قطعهاي هم آمدهاند. ناصر نظامي(دبير انجمن گويندگان و سرپرستان گفتار فيلم)، شروين قطعهاي، بيژن عليمحمدي و عليرضا باشكندي از اعضاي اين انجمن هم حضور دارند.
در طرف مقابل جلوتر از خانمهاي دوبلور، خواهر شادروان كاملي با دستاني لرزان و چشماني اشكبار ايستاده است و به تسليتگويي تازهواردان پاسخ ميدهد. روبهروي در ورودي هم پسران مرحوم كاملي ديده ميشوند.
زهره شكوفنده، مريم شيرزاد، مينو غزنوي، فاطمه برزويي، زويا خليلآذر و مهوش افشاري از جمله خانمهاي دوبلوري هستند كه براي تشييع پيكر شادروان كاملي آمدهاند.
پس از مدتي حسين بزرگي(مدير امور دوبلاژ سيما) و مرتضي احمدي (نام آشناي راديو و دوبله) از راه ميرسند. از دوبلورهاي جوانتر هم عليرضا شايگان، رضا آفتابي، شايان شامبياتي و كسري كياني آمدهاند.
***
ساعت 9و35 دقيقه آمبولانس پيكر زندهياد كاملي را به مسجد بلال ميرساد و در گوشهاي از حياط توقف ميكند. صداي گريه افزايش پيدا ميكند. بزرگي به همراه ساير گويندگان به آمبولانس نزديك ميشوند و پيكر شادروان كاملي را درحاليكه كفن سفيد او جلب توجه ميكند، را بر دوش ميگيرند و لاالهالاالله گويان به سمت بيرون حركت ميكنند.
پيش از قراردادن آن در آمبولانس سورهي حمد قرائت و سهبار پيكر زندهياد كاملي را با گفتن «يا حسين» بالا و پايين ميبرند. سپس آن را در آمبولانس قرار ميدهند تا به سمت جايگاه ابدي خود رهسپار شود.
روحش شاد
*** در حاشيه
-مردِ پاي ثابت تمامي تشييع جنازهها، مشهور به «آقاي دوربين»، امروز هم در اين مراسم حاضر بود كه البته تصويربردار برنامهي «در شهر» به شوخي به او گفت «اين بار دير آمدي»!
انتهاي پيام
نظرات