عضو شوراي تبيين مواضع بسيج دانشجويي دانشگاههاي استان تهران رسالت امروز بسيج دانشجويي را پوياتر كردن دانشگاه و در نهايت اسلاميسازي دانشگاهها دانست و اظهار داشت: از آنجا كه بسيج تفكر پوياست، تمام حركتهاي دانشجويي زير پر و بال بسيج دانشجويي قرار ميگيرد؛ از اين رو حركتهاي دانشجويي بهويژه فعاليتهاي دانشجويي بايد در راستاي اين رسالت قرار گيرد.
سيد علي حسيني در گفتوگو با خبرنگار سياسي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) با اشاره به فرمودهي امام (ره) كه هدف از تشكيل بسيج را دفاع از انقلاب و اسلام عنوان كردند، با بيان اين كه سخنان امام (ره) داراي دو بعد سلبي و ايجابي است، ابراز عقيده كرد: با توجه به بعد سلبي اين سخنان امام (ره) ميتوان گفت كه اگر بسيج نبود امروز قطعا روال دانشگاهها به انحراف كشيده ميشد.
اين فعال دانشجويي با بيان اينكه پويايي بسيج باعث زنده نگه داشتن روحيه معنويت و اسلامي در دانشگاه شده است كه ميتوان اين موضوع را در برنامهها بسيج لمس كرد، خاطرنشان كرد: از آنجا كه ساختار كلي بسيج دفاع از انقلاب و اسلام است، هر فعاليت بسيج حتي فعاليت ورزشياش نيز در اين راستاست و نام بسيج را زنده نگه ميدارد.
وي به فرمايش مقام معظم رهبري در رابطه با ويژگيهاي تفكر بسيجي اشاره و تصريح كرد: بسيج به عنوان هستهي فكري مطرح است كه در همين راستا بسياري از انديشهها و برنامهها از لحاظ فكري و معنوي از كل بسيج نشأت ميگيرد.
حسيني با بيان اينكه بسيج دانشجويي هستهي فكري بسيج را تشكيل ميدهد، تاكيد كرد: بسيج دانشجويي توانسته است پتانسيل دانشجويي را با تفكر ناب بسيج گره زده و سازماندهي كند كه در همين راستا بسياري از دانشجويان بسيجي امروز برنامههاي كلان بسيج و سپاه را برنامهريزي ميكنند.
مسوول بسيج دانشجويي دانشگاه آزاد اسلامي واحد دماوند تصريح كرد: بسيج دانشجويي همواره در مواقعي كه احتياج به حركتهاي آرمانخواهانه وجود دارد پيشتاز بوده و از سوي ديگر تشكيل هستههاي مطالبهگري در سطح جامعه و دانشگاه نيز پيشتازي خود را حفظ كرده است.
حسيني اظهار داشت: پويايي تفكر بسيج باعث شده كه با توجه به تغييرات حركتهاي دشمن دفاع پوياتري داشته باشد؛ بدان معنا كه زماني با در دست داشتن سلاح گرم از انقلاب دفاع كرد و امروز در مقابل تهاجم فرهنگي آن هم از نوع انقلاب مخملي با تشكيل هستههاي فكري و ايجاد ظرفيتهاي وسيع در جهت ارزيابي و تحليل تمام تحولات سياسي داخلي و خارجي ايستادگي كرده است. البته بسيج بايد در همين راستا در جهت عمق بخشيدن به اين نقش و نخبهپروري سياسي تلاش كند.
اين فعال دانشجويي تاكيد كرد: رهنمودهاي امام (ره) و مقام معظم رهبري و همچنين نحوهي تشكيل بسيج بهخصوص بسيج دانشجويي جاي تامل بسيار دارد؛ چرا كه در زمان تشكيل بسيج دانشجويي بسياري معتقد بودند كه بسيج دانشجويي كاركرد خود را بعد از جنگ از دست داده و بايد در دانشگاهها حضور نداشته باشد ولي امام (ره) پيام تاريخي 2 آذر سال 67 را صادر كردند كه اين موضوع نشان ميدهد كه امروز يكي از لازمترين تشكلها بسيج دانشجو و طلبه است.
وي در پايان يكي از مشكلات بسيج دانشجويي را عدم استقلال در برخي از محيطهاي دانشگاهي دانست و تاكيد كرد: گاهي برخي افراد كاركردهاي نظامي را به بسيج دانشجويي اطلاق كرده و به نوعي استقلال بسيج دانشجويي را نشانه ميگيرند ولي اين افراد تنها كافي است كه نحوهي تشكيل بسيج دانشجويي كه وابسته به رهنمودها و فرمايشات امام (ره) و مقام معظم رهبري است را مطالعه كنند.
انتهاي پيام
نظرات