به گزارش ایسنا، سرگرد جواد مختاررضایی با اشاره به آغاز ثبت نام پیشفروش خودرو توسط شرکتهای خودروساز گفت: همزمان با این رویداد، فعالیت مجرمان سایبری در فضای مجازی و بهویژه در سکوهای درج آگهی افزایش یافته است. این افراد با استفاده از درگاههای جعلی و فیشینگ قصد دارند اطلاعات مالی و شخصی شهروندان را سرقت کنند.
وی افزود: درگاههای معرفی شده در این سکوها و گروهها در شبکههای اجتماعی، جعلی هستند و هیچگونه تاییدی از سوی مراجع رسمی ندارند. این درگاهها تنها بهمنظور فریب و سرقت اطلاعات طراحی شدهاند.
معاون اجتماعی پلیس فتا فراجا بر لزوم احتیاط شهروندان در این زمینه تاکید کرد و گفت: شهروندان باید برای ثبت نام خودرو تنها به سایتهای رسمی شرکتهای خودروساز مراجعه و از وارد کردن اطلاعات شخصی یا مالی در سایتهای غیرمعتبر خودداری کنند.
وی نسبت به تبلیغات کذب در شبکههای اجتماعی که ادعا دارند با واحدهای فروش شرکتهای خودروسازی ارتباط دارند، هشدار داد و افزود: افرادی که چنین ادعاهایی میکنند، بهمنظور فریب شهروندان و کلاهبرداری اقدام میکنند. هیچگاه برای این افراد پول واریز نکنید.
رضایی همچنین به ارسال لینکهای جعلی از طریق پیامک برای ثبت نام خودرو اشاره کرد و گفت: «شهروندان نباید روی این لینکها کلیک کنند چراکه ممکن است بدافزارها روی گوشی یا سیستم آنها نصب شود.
معاون اجتماعی پلیس فتا یادآور شد: ثبتنام خودرو تنها از طریق رسانههای معتبر و اطلاعیههای رسمی شرکتهای خودروساز انجام میشود. برای جلوگیری از هرگونه کلاهبرداری، شهروندان باید به سایتهای رسمی شرکتهای خودروساز مراجعه و از واریز وجه به حسابهای افراد ناشناس خودداری کنند.
به گزارش سایت پلیس، وی در پایان اظهارکرد: پلیس فتا بهصورت شبانهروزی آماده پاسخگویی به شهروندان است و در صورت مواجهه با هرگونه موارد مشکوک، میتوانند آن را از طریق مرکز فوریتهای سایبری به شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ یا سایت پلیس فتا به آدرس www.fata.gov.ir گزارش دهند.
انتهای پیام
نظرات