رييس موسسه تحقيقات واكسن و سرمسازي رازي اظهار داشت: موسسه در سال گذشته از نظر ثبت اختراع و اكتشاف در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي رتبه اول را كسب كرده و بر اساس ارزشيابي و مقايسه سال 84 و 85 رتبه پژوهشي آن از 39 به 8 ارتقاء يافته است.
به گزارش خبرنگار فنآوري خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، دكتر عبدالحسين دليمي اصل كه شامگاه شنبه در مراسم اعطاي لوح تقدير و جايزه به برندگان ايراني جايزه «محققان جوان بيوتكنولوژي قرن بيست و يكم»(BIO AWARD 2007) در دانشگاه تربيت مدرس سخن ميگفت با اشاره به تاريخچه مختصري از موسسه تحقيقات رازي، انستيتو پاستور ايران و موسسه رازي را همانند دو برادر معرفي كرد كه هيچ گاه در مقابل يكديگر قرار نگرفتهاند.
وي اظهار داشت: تا مدتها تحقيقات درموسسه رازي مشتري مدار نبود و با توجه به آمار در سال 83 تنها 37 درصد از تحقيقات به صورت مشتري مدار عرضه مي شد؛ اين در حالي است كه در سال 84 به بالاي 50 درصد و در سال 85 به 100 درصد رسيد و اين بدين معناست كه ما به طور كامل به تحقيقات مشتري مدار اعتقاد پيدا كرده و مي دانيم تحقيقاتي كه نتواند معضلي از كشور را حل كند و نتواند در ارتباط با نياز مملكت ارايه شود به طور حتم هدر دادن سرمايه مملكت و وقت محققان است.
رييس موسسه تحقيقاتي رازي همچنين معاونت توليد موسسه را عامل توليد ساليانه بيش از سه ميليارد واكسن و 63 نوع فرآورده معرفي و تاكيد كرد: اين معاونت علاوه بر توليد فرآورده، مسئوليت توليد تمام واكسنهاي انساني مورد نظر وزارت بهداشت در برنامه ايمن سازي به جز« ب ث ژ» و هپاتيت«ب» كه توسط پاستور تهيه ميشود را بر عهده دارد.
وي معاونت تحقيق و تشخيص را ديگر معاونت موسسه تحقيقات رازي معرفي كرد كه تنها در سال گذشته توانسته 12 آزمايشگاه ملي با تجهيزات كامل رفرنس تاسيس كند و ميتواند در رشتههاي مختلف تخصصي، كاربرد داشته باشد.
انتهاي پيام
نظرات