«عروس زندان» هفته نيروي انتظامي پخش ميشود كارگردان اين تلهفيلم: يك افسر عملياتي زن را براي نخستينبار به تصوير كشيدهايم
كارگردان فيلم تلويزيوني «عروس زندان»، گفت: براي نخستين بار يك افسر عملياتي زن را به تصوير كشيدهايم كه اين موضوع روايت ماجراي پليسي متفاوت را نسبت به آثار نمايشي پليسي ديگر موجب شده است.
پرند زاهدي در گفتوگو با خبرنگار سرويس تلويزيون خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، دربارهي به تصوير كشيدن يك پليس ايراني در اين تله فيلم افزود: سال جاري، نخستين سالي است كه افسران عملياتي زن در ادارهي آگاهي وارد عمليات ميشود. به عنوان كارگاه خصوصي زن در اين اداره فعاليت ميكنند، «عروس زندان» نيز چون به اين موضوعات ميپردازد، قابل مقايسه با آثار پليسي پيشين نيست.
وي در زمينهي پژوهشهاي انجام شده براي ساخت اين فيلم تلويزيوني گفت: در مرحلهي پيش توليد و بازنويسي فيلمنامه، 40 ساعت سرهنگ مصطفي مداحي كارشناس نظامي گفتوگو كرديم؛ چرا كه به عنوان كارگردان آگاهي چنداني از فعاليتهاي پليسي نداشتم. بنابراين لازم بود اطلاعات لازم را به دست بياورم تا بتوانم آنها را به تصوير بكشم.
زاهدي اضافه كرد: «عروس زندان» نتيجه برگزاري جلسات مختلف با پرسنل نيروي انتظامي، افسران عالي رتبه آگاهي و كارگاههاي خصوصي است و داستان اين فيلم درباره زن جوان سرگردي است با بازي نگين صدق گويا در دايرهي جنايي كار ميكند.
وي با بيان اين كه تلاش كردهايم كه عناصر مختلف اثر با واقعيت تطبيق داشته باشد، اظهار كرد: گروههاي فيلم سازي معمولا سكانسهاي مربوط به زندان را در زندان متروك قصر تصوير برداري ميكند. ولي در «عروس زندان» اين سكانسها را در زندان آگاهي جلوي دوربين بردهايم و تنها از در خروجي زندان قصر تصوير برداري كردهايم.
كارگردان «عروس زندان» در پاسخ به پرسش ايسنا كه با توجه به تخريب زندان قصر و آگاهي مخاطبان از اين امر، چرا زندان قصر از جمله لوكيشنهاي «عروس زندان» بود تصريح كرد: تصوير برداري از زندان قزل حصار سخت بود، بنابراين يا بايد اين سكانس را يا مقابل در زندان اوين به تصوير ميكشيديم يا زندان قصر كه با توجه به شرايط موجود تنها امكان تصوير برداري از زندان قصر را داشتيم.
وي دربارهي به تصوير كشيدن زندگي خصوصي يك سرگرد زن گفت: «عروس زندان» يك شخصيت اجتماعي فعال وجوه در اجتماع را ميبينيم كه زني شكست خورده در زندگي شخصي او از همسرش جدا شده و سه سال است كه پسر كوچكش را نديده است و دوري ازفرزندش يكي از مهم ترين دلايل درگيري او با پروندهي به خصوصي است كه در اين تله فيلم به تصوير كشيدهايم.
كارگردان «عروس زندان» در پاسخ به اين پرسش خبرنگار ايسنا كه به تصوير كشيدن زنان فعال در جامعه به عنوان فردي شكست خورده در زندگي فردي چه تاثيري ميتواند روي مخاطبان داشته باشد، اظهار كرد: اين كار امكان دارد موجب ارتقاي سطح فكري برخي مردان دربارهي فعاليت همسرشان در اجتماع باشد. چون زنان نيز حق حمايت دارند و كارهاي خيلي مهمترين از فعاليتهاي روزانه منزل ميتوانند انجام دهند و زندگي اين افراد لزوما نبايد منجر به طلاق شود.
وي دربارهي مراحل ساخت «عروس زندان» گفت: يك ماه و نيم صرف پيش توليد اين اثر شد و يك ماه نيز تصوير برداري آن در حدود 16 لوكيشن به طول انجاميد.
زاهدي در پايان از پخش «عروس زندان» در هفتهي نيروي انتظامي مهر ماه خبر داد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويا ايران،«عروس زندان» به تهيه كنندگي پرند زاهدي ساسان ابيزاده براساس فيلم نامهاي از نازلي درخشان ساخته شده است و برخي ديگر از عوامل ساخت آن عبارتند از مدير تصويربرداري: علي اله ياري، صدابردار: حسام شريعتمدار احمدي، تدوين: حسين غضنفري، موسيقي: هومن منصوري، طراح چهره پردازي فاطمه سخنران
مدير توليد و دستيار كارگردان: بيژن كاشاني، كارشناس نظامي سرهنگ مصطفي مداحي و طراح لباس: سياوش ديداري و بازيگران: نگين صدق گويا و سام درخشاني
داستان «عروس زندان» دربارهي پروندهي قتل مردي به دست همسرش است پليس با آغاز تحقيقات به نكتههاي تازهاي دست پيدا ميكند كه ماجرا شكل ديگري مييابد.
انتهاي پيام
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات