عليرضا رضاداد گفت: منشور سينماي كودك به عنوان يك منشور جهاني به منظور پيشنهاد به سيفژ طراحي و تدوين شده است و بنا نبود به مرحله اجراي برسد.
مديرعامل بنياد سينمايي فارابي در گفتوگويي با خبرنگار سينمايي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با بيان اينكه منشور را به سيفژ به عنوان سازماني كه اجتماع همه دستاندركاران كودك و نوجوان است، ارائه دادهاند اظهار داشت: اين سازمان تاكنون دو اجلاس داشته است و كارهاي مقدماتي انجام شده است و در نهايت قرار شده است اين منشور دوباره به بحث گذاشته شود.
وي با بيان اين ديدگاه كه بخشي از منشوري تدوين شد از ديدگاه آنها جنبههاي بومي داشته است، گفت: استدلال كميته مركزي سيفژ كه امير اسفندياري هم در آن حضور دارد، اين است كه بايد اصلاحاتي انجام شود تا ما هم با تشكيل كميته مشتركي بتوانيم يك منشور بينالمللي را براي سينماي كودك و نوجوان تعريف و پيشنهاد كنيم.
رضا داد تاكيد كرد: آنچه كه ما پيشنهاد و طراحي كرديم، منشوري جهاني براي حمايت از حقوق كودك و نوجوان در حوزه سينما است تا مورد وثوق و مورد وفاق همه سينماگران دنيا قرار بگيرد و با توجه به اينكه جلسات سيفژ هر 6 ماه يك بار تشكيل ميشود، پيشنهاد ما در جلسه بعدياش مورد بررسي قرار خواهد گرفت.
دبير جشنوارهي كودك و نوجوان ضمن اشاره به مولفههايي كه در منشور وجود دارد، معتقد است: اين مولفهها به شكل طبيعي در ايران اجرا ميشود و صرفا نميخواستيم يك منشور ملي و بومي براي خودمان تهيه كنيم، بنابراين اين مسير را پيگيري ميكنيم و ممكن است چند سال طول بكشد.در مجموع حركتي است كه فكر كرديم از ايران آغاز شود تا بازتاب جهاني داشته باشد.
مدير عامل بنياد سينمايي فارابي اصليترين ضرورت سينماي كودك را اهتمام به مساله نمايش دانست و به ايسنا گفت: در حال حاضر ظرفيتها، اشتياق و تقاضايي كه مشاهده ميكنيم نشان دهنده اين است كه اتفاقات مهمي ميتواند در ايران بيافتد.
وي افزود: اين اهتمام بايد تبديل به يك اقدام ملي شود، بخصوص اقداماتي كه در همدان شده قرار است بهصورت گزارشي به جلسه هيات دولت ارائه شود تا بتواند در دستور كار همه استانها قرار بگيرد.
رضا داد تاكيد كرد: بايد همه ظرفيتهاي استاني و ملي در كنار همديگر قرار بگيرند تا در حوزهي نمايش به يك ساماندهي خيلي خوب برسيم.
انتهاي پيام
نظرات