سعيد بيابانكي: از برخورد حذفي جشنوارهي شعر فجر گلهمندم عليرضا قزوه: سعي كرديم از تمام شاعران با تمام ديدگاهها دعوت كنيم
سعيد بيابانكي گفت: برخوردها در زمينه شعر نبايد حذفي باشد و از اين لحاظ از مسؤولان جشنواره شعر فجر گلهمندم.
اين شاعر در گفتوگويي با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در اصفهان گفت: شعر مظلومترين و غريبترين هنر در كشور ما محسوب ميشود.
وي با بيان اينكه شعر، هنر خطرناكي است، و بههمين منظور كمتر مورد توجه قرار ميگيرد، با اشاره به جشنواره شعر فجر گفت: هرچند برگزاري چنين جشنوارههايي در ارتقاي سطح شعر به جامعه كمك ميكند، اما نبايد در اين زمينه برخوردها حذفي باشند.
اين داور جشنواره با طرح اين پرسش كه چرا به برخي ورزشكاران آنچنان بها داده ميشود، اما اهالي فرهنگ و هنر همواره بايد مظلوم واقع شوند، تصريح كرد: امروز در كشور ما شعر و ادبيات از اوج به زمين افتاده است.
اما عليرضا قزوه - دبير جشنواره - درباره دعوت از همهي شاعران با ديدگاههاي متفاوت به اين جشنواره گفت: سعي كردهايم از تمام شاعران با تمام ديدگاهها دعوت كنيم؛ منتها بعضي از شاعران بنا به دلايلي از حضور در اين جشنواره خودداري كردند. حتا در بخش داوري نيز سعي شده بيشتر به شعرهايي با موضوعات ملي - مذهبي بها داده شود؛ تا تمام سليقهها پوشش داده شوند.
او حضور شاعران فارسيزبان را در اين جشنواره، با هدف زنده نگه داشتن شعر فارسي در كشورهاي همجوار دانست و گفت: شاعراني كه از كشورهاي تاجيكستان و افغانستان انتخاب كرديم، استثنا بودند؛ چون سطح زبان فارسي در اين كشورها بسيار نازل است و ديگر كسي در اين كشورها به زبان فارسي صحبت نميكند.
قزوه افزود: در سالهاي آينده بخش بينالملل جشنوارهي شعر فجر تقويت خواهد شد و از شاعران جهان اسلام، و همچنين شاعران برجستهي پنج قاره استفاده خواهيم كرد.
انتهاي پيام
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات