نماينده رامسر در مجلس: مسوولان مازندران توسعه گردشگري و كشاورزي را از اولويتهاي اصلي خود قرار دادهاند
نماينده مردم رامسر تاكيد كرد: توسعه گردشگري عامل مهمي در براي دستيبابي به توسعه پايدار و حفظ محيط طبيعي و تاريخي ايران است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) نماينده رامسر در مجلس شوراي اسلامي در دومين همايش تببين سياستهاي دولت در صنعت گردشگري با بيان اين مطلب خاطرنشان كرد: گردشگري صنعتي است كه با آغاز فعاليت خود از سال 1950 ميلادي سالانه رشد معادل 12/5 درصد را در كشورها به خود اختصاص داده است.
وي ادامه داد: بنابر آامار ارايه شده از سوي wto گردشگري صنعتي است كه سالانه 12 درصد موجب اشتغالزايي و كاهش بيكاري ميشود كه اين افزايش تا سال 2020 به بيش از 43 درصد خواهد رسيد.
نماينده مردم رامسر با اشاره به جايگاه ايران در مواريث طبيعي و تاريخي يادآور شد: ايران از نظر گردشگري در بين كشورهاي جهان در جايگاه شصت و ششم و از نظر كسب در آمدهاي اقتصادي در جايگاه هفتاد و هفتم قراردارد كه اين امر متناسب و مطلوب با تناسب جاذبههايش نيست.
وي با اشاره به قابليتها و پتانسيلهاي مناطق مختلف كشورمان، مازندران را يكي از مراكز اصلي براي توسعهي گردشگري ذكر كرد و گفت: اين استان سالانه پذيراي 32 ميليون مسافر است كه از اين تعداد حدود 150 هزار گردشگر را توريستهاي خارجي تشكيل ميدهند.
راهب تصريح كرد: مسوولان استان مازندران در برنامه آمايش و چشم انداز 20 سالهي كشور، توسعهي گردشگري و كشاورزي را از اولويتهاي اصلي خود قرار دادهاند.
وي عامل مهم جذب گردشگران به اين استان را فراهم بودن امكانات حمل ونقل در خطوط هوايي و زميني دانست و خاطرنشان كرد: استان مازندران با دارا بودن يك ميليون هكتار جنگل، يك ميليون و دويست هكتار مرتع و 600 هزار هكتار زمين زير كشت سهم قابل توجهاي در توليد محصولات گوشتي و كشاورزي كشور را دارا است.
به گفتهي نمايندهي مردم رامسر در مجلس شوراي اسلامي، استان مازندران 66 درصد مركبات، 42 درصد برنج، 90 درصد كيوي و 63 درصد چاي، 10 درصد گوشت سفيد و 30 درصد آبزيان دركشور را تامين ميكند.
راهب تاكيد كرد: در كنار فعاليتهاي اقتصادي و كشاورزي در استان مازندران، وجود 70 چشمه آبگرم و بيش از 50 رودخانه و همچنين امكانات اقامتي و پذيرايي از جمله 10 هتل سه تا پنج ستاره و 150 رستوران بين راهي از ديگر ظرفيتهاي اين استان است.
نماينده مردم رامسر در مجلس تصريح كرد: افزايش ظرفيت بخش گردشگري از سوي دولت و بخش خصوصي و همچنين حضور سرمايهگذاران داخلي و خارجي در كنار حمايت جدي دولت و مجلس از توسعه گردشگري مهمترين راهكار تسهيلكننده امور براي توسعهي پايدار اين صنعت در كشور است.
انتهاي پيام
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات