/مترو به قلب نصف جهان ميزند؟!/29 "اي كاش مسؤولان مترو اطلاعرساني بهتري داشتند"
يك كارشناس مكانيك خاك گفت: اي كاش مسؤولان مترو اطلاعرساني بهتري دربارهي چنين كار مهمي كه براي نخستينبار در شهري مانند اصفهان انجام ميشود، براي مردم، افراد صاحب نظر و دانشگاهي داشتند.
محمود وفاييان در گفتوگو با خبرنگار بخش ميراث فرهنگي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: بهعنوان يك فرد دانشگاهي يا شهروند، هيچگاه بهطور مستقيم از مسؤولان سازمان ميراث فرهنگي نشنيدم كه نگران چه خطرها و آسيبهايي هستند و ممكن است، نگراني آنها براي خطرهايي باشد كه ما اصلا از آنها مطلع نيستيم.
وي افزود: بهتر است كه جلسههايي در دانشگاهها تشكيل و زمان، هزينه، مسير و تمام مسائلي كه به قضيهي مترو مربوط ميشوند، تبيين شوند؛ تا همه حتا مردم عادي هم بدانند در آيندهي نزديك چه چيز به نفع آنها خواهد بود و چه مشكلاتي خواهند داشت و حتا فرهنگ استفاده از اين وسيله را به هم مردم اطلاع دهند.
او در اينباره توضيح داد: با تشكيل جلسهاي در جمع دانشگاهيان و با حضور موافقان و مخالفان عبور مترو از خيابان چهارباغ بالاخره ممكن است، دو طرف قانع شوند و به يك تصميم نهايي برسند.
وفاييان با اشاره به اينكه عدهاي نگرانند كه حفر تونل و ارتعاشهاي حاصل از عبور مترو به مدرسهي چهارباغ، سطح خيابان و آثاري كه در زير خياباناند، آسيب وارد كند، گفت: با استفاده از تكنيك و محاسبههاي فني، طوري برنامهريزي ميتوان كرد كه آسيبي به آنها وارد نشود.
اين استاد دانشگاه اضافه كرد كرد: عملكرد افراد و روش انجام كار را كسي تضمين نميكند و اگر سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري نگران اين موضوع است، حق دارد؛ چراكه ممكن است، محاسبهها و تكنيكها دقيق باشند، ولي مسائل كوچكي در هنگام اجرا پيش آيند كه از نظر ما و كسي كه كار را انجام ميدهد، مهم نباشند و از آنها بگذرد؛ اما اثرهاي آنها مهم باشند.
انتهاي پيام
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات