رييس راديو ايران در مراسم تجليل و تقدير از بزرگان هفتمين جشنوارهي داخلي راديو ايران، گفت: ممكن است گفته شود راديويي موفق است كه در جشنواره جوايز بيشتري بگيرد، اما مهمتر از جشنواره مخاطبان هستند.
به گزارش خبرنگار سرويس تلويزيون ايسنا، دكتر عليرضا نوري، ادامه داد: اگر شبكهاي راديويي بهترين برنامهها را توليد كند، اما در بين مخاطبان جايي نداشته باشد به طور طبيعي از دور رقابت حذف شده است.
وي با اشاره به متنوع شدن شبكههاي راديويي و رسانهها، يادآور شد: امروزه اگر راديو ايران نتواند راديويي پويا داشته باشد، نميتواند مخاطب لازم را جذب كند و در نتيجه موفق نخواهد بود.
نوري خطاب به حضار توصيه كرد: مخاطب به راديويي گوش ميدهد كه رضايتش را برقرار كند.
وي اضافه كرد: منظور از راضي كردن مخاطب همان ارائهي اطلاعات مناسب به وي است.
اين مدير رسانهاي دربارهي لحن شبكههاي راديويي اظهار كرد: لحن شبكههاي راديويي ساختار تعريف شدهاي ندارد، يا بسيار ادبي است يا به شيوهاي كوچه بازاري،كه اين چنين ادبياتي مناسب مخاطب نيست.
وي ادامه داد: هر شبكه بايد ادبيات مناسب مخاطبش را بيابد.
مدير راديو ايران در بيان مشكلات اين شبكه ، گفت: ارائهي ساختارهاي كهنه و كليشهاي از مشكلات اساسي راديو ايران است.
به عقيدهي وي بايد از ساختارهاي نوين در برنامهسازي استفاده كرد.
وي از دستاندركاران راديو ايران خواست فراخور نام آن عمل كنند و افزود: راديو ايران بايد به موضوعات از ديدگاه كشوري بنگرد، به بيان ديگر، بايد پرداختن به مشكلات بومي، ساختارها و بافتهاي قوميتها يكي از اساس برنامهسازي در راديو ايران شود.
وي ادامه داد: توجه به موضوع قوميتها ميتواند از امتيازات راديو ايران در جذب مخاطب باشد.
مدير راديو ايران در خصوص استفاده از موسيقي در اين شبكه نيز خاطرنشان كرد: بايد به موسيقيهاي گوناگون محلي، ايراني و غربي اهميت داد.
عليرضا نوري با مثال زدن شبكهي سي.ان.ان اظهار كرد: گفتار راديويي بايد صراحت داشته باشد و نياز است با رعايت احترام از استفادهي القاب اضافي براي افراد خودداري كند.
وي ادامه داد: در برنامهسازي بايد ريسك پذير بود و در طرح مسايل و برنامهسازيها بايد خود سانسوري را كنار گذاشت.
نوري در بيان انتظارات خود از مديران گروههاي برنامهسازي در راديو ايران، ابراز كرد: نبايد وقت را تلف كرد، در غير اين صورت راديو ايران به سمت شكست خواهد رفت.
وي اضافه كرد: مديران موظفند وضعيت موجود در گروههاي خود را آسيبشناسي كرده و براي آنها چارهانديشي كنند.
مدير راديو ايران ادامه داد: از وظايف مديران گروهها اين است كه اولويتهاي موضوعي خود را مشخص كنند و براي هر يك از آنها، برنامهاي نوين همراه با پشتوانهاي تحقيقي ارائه دهند.
وي به اهميت بخش نظارت و ارزيابي توليدات اشاره كرد و گفت: چنان چه اين بخش رها شود، برنامهها از مسير خود خارج و شبكه دچار مشكل ميشود.
وي همچنين بر استفادهي برنامهسازان از فناوريهاي جديد، از جمله دستگاههاي ضبط ديجيتال، تاكيد ورزيد، وي در صحبت با پيشكسوتان از آنان خواست تا به جوانان ميدان داده و آنها را راهنمايي كنند.
مدير راديو ايران در بخش پاياني سخنان خود يادآور شد: خانوادهي راديو ايران، هميشه جوي دوستانه و با محبت داشته است. بنابراين نبايد اجازه داد كه بخش كوچكي از اين خانواده، تمام آن را زير سوال ببرند.
انتهاي پيام
نظرات