رييس سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري: معوقات كاركنان صنايع دستي تا پايان ماه پرداخت ميشود مهمترين نماد حيات تاريخ ايران در صنايع دستي متبلور شده است
رييس سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري اعلام كرد: اعتبارات سازمان صنايع دستي از سوي سازمان مديريت و برنامه ريزي به ميراث فرهنگي و گردشگري داده شد كه تا پايان ماه نيز معوقات كاركنان اين سازمان پرداخت ميشود.
به گزارش خبرنگار ايسنا، اسنفديار رحيم مشايي در نمايشگاه سراسري صنايع دستي در مراسم افتتاحيه نمايشگاه سراسري صنايع دستي از صنعتگران كه با احساس در اين عرصه زحمات فراواني ميكشند و موجبات احياي اين صنعت را در كشور فراهم ميكنند قدرداني كرد.
وي خاطرنشان كرد: سازمان صنايع دستي با تشكيل شوراي عالي در اواخر فروردين ماه در سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري ادغام شد كه البته اين مصوبه با تاكيد و نظر كارشناسي رييس جمهور همراه بود.
مشايي ادامه داد: اگرچه كاملا اتحاد اين دو سازمان را مبارك ميدانم و با وجودي كه مسووليتم اين بخش بيشتر ميشود ولي به اشتراك اين حوزهها اعتقاد دارم .
وي با بيان اين كه مصدوميت در اين بخش را با كمال ميل پذيرفته است، تصريح كرد: چون عضو شوراي عالي اداري نبود ساعاتي پس از تشكيل اين مصوبه مطلع شديم، ولي به دليل مسووليتها و اشتراكات كاري پيوند معقول و منطقي اين بخش را پذيرفتهايم.
مشايي تصريح كرد: رييس جمهور نيز با احساس مسووليت شديد نسبت به اين حوزه و اين كه در گذشته بايد و شايد توجه نشده احساس كرد كه بايد ادغام صورت گيرد و از اين احساس مسووليت و درخواست او براي همكاري و تعييم كارها دعوت و دستور رييس جمهور را براي پايهگذاري يك دوره از كار و تلاش جهت اعتلاي صنايع دستي در كشور اجابت كردم.
معاون رييس جمهور با اشاره به تعلق سختي خود و گرايش به اين حوزه گفت: به ارزشهاي اين صنعت معتقدم چرا كه مهمترين نماد حيات در تاريخ كشور در اين صنعت متبلور است.
وي ابراز كرد: اين فرض بر مسوولان كشور به عنوان فرهنگيترين نظام دنيا است كه بايد به اين حوزه توجه شود.
رييس سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري با انتقاد بر اين كه مديريت منابع انساني و توجه به ارزشهاي انساني
مهمترين رشد است، گفت: اگر به عناصر انساني توجه نشود، برنامه ريزي در ساير بخشها تحقق نمييابد.
وي خاطرنشان كرد: بسياري از حوزهها با برنامهريزي از پيش تعيين شده توسط ماشين صورت ميگيرد و حيطهي حضور انديشه و فكر انساني تا مرحلهي برنامه ريزي و سيستم است كه كار را انجام ميدهد، ولي صنايع دستي اين محدوديت را بر نميتابد.
مشايي تاكيد كرد: اولين چيزي كه بايد در برنامهريزي مورد توجه قرار گيرد منابع انساني به عنوان خاستگاه اوليهي صنعت و هنر است. كه اگر خيال اين هنرمندان آرامش نداشته باشد خلاقيت و هنر آنها تجلي نمييابد.
رييس سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري تاكيد كرد: بايد فضاي كشور را به سمتي برد كه امكان بروز و ظهور توانمندي لايتناهي در شهرهاي كشور قابل تامل باشد.
معاون رييس جمهور تصريح كرد: تامين حداقل معيشت براي صنعتگراني و ارزشگذاري اين صنعت كه از جنبهي مادي آن كمتر نيست و اين در غالب چند نمايشگاه و همايش نميگنجد ضروري است، در حالي كه اين جايگاه براي اين افراد وجود ندارد.
وي خاطر نشان كرد: حمايت لازم از نخبگان اين عرصه نشده است.
وي ابراز كرد: مسووليت پذيرفتم و قبول كردم اين بار سنگين را به كمك صاحب نظران پيش ببرم، چرا كه بدون اين افراد شدني نيست.
رييس سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري تصريح كرد: اين امكان وجود ندارد مگر آنكه بر تمام كساني كه حرفي براي گفتن و توان براي اجراي و تحق در ظهور دارند، ازمرحلهي توليد فرصتهايي را براي ارتقا و استفاده از توان آنها داده شود.
مشايي آموزش را مهم دانست و افزود: برآن هستيم كه برنامه دراز مدت فوري را براي آموزش طراحي كنيم.
وي جايگاه صنايع دستي را در سطح ملي مستحكم دانست وافزود: از سوي مقامات بلند پايه و رسميكشور به اين صنعت توجه جدي ميشود كه بدون اين مسائل و حمايتها رفع مشكلات صنايع دستي امكان پذير نيست.
مشايي در پايان گفت: 10 روز پيش اعتبارات سازمان صنايع دستي از سوي سازمان مديريت و برنامه ريزي به ميراث فرهنگي و گردشگري داده شد كه تلاشها در اين جهت و براي حل مشكلات اين بخش شروع شده و تا پايان ماه نيز تمام معوقات به كاركنان اين بخش پرداخت ميشود تا با شور و علاقه فصل نوين تلاش براي توسعهي صنعت پيگيري شود.
انتهاي پيام
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات