كارشناس ارشد صنايع دستي: كنفرانس UNWTO منشاء ظهور اثرات مثبت در چرخهي توليدي و توزيع اين صنايع خواهد بود
يك كارشناس ارشد صنايع دستي معتقد است كه برگزاري اولين كنفرانس جهاني گردشگري و صنايع دستي در كشورمان، منشاء ظهور اثرات مثبت در چرخهي توليدي و توزيع اين صنايع ميشود.
پروانه نيكسرشت در گفتوگو با خبرنگار ايسنا، افزود: متاسفانه صنايع دستي با وجود اهميتدار بودن و نقش داشتن در تمام ابعاد زندگي ايرانيان به ويژه از جايگاه زيباييشناسي، مورد بي مهري فراواني قرار گرفته است.
وي ادامه داد: برگزاري اولين كنفرانس جهاني گردشگري و صنايع دستي در ايران، شايد اولين نگاه ويژه به بحث صنايع دستي است. بنابر اين اين رويداد مهم قطعا براي صاحبان ذوق و سليقهي و همچنين صنعت گران اين حوزه مايهي خوشحالي است.
اين كارشناس ارشد صنايع دستي با اشاره به ادغام سازمان صنايع دستي در سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري خاطر نشان كرد: همزماني برگزاري كنفرانس UNWTO و اين ادغام، زمينه تحول و تغيير فراواني را در صنايع دستي به وجود ميآورد كه اگر اين تغييرات با اعمال مديريتي صبح و واحد و همراه با بينش احيا وتوسعه صنايع دستي درحوزهي گردشگري صورت بگيرد، به طور يقين كسب درآمدهاي اقتصادي از گردشگري افزايش خواهد يافت.
نيك سرشت تاكيد كرد: حضور كشورهاي مختلف جهان به ويژه دست اندركاران ومتخصصان صنايع دستي و گردشگري خارجي، آشنايي صنعتگران ايراني با ذوق و سليقهي آنها و شناخت بازارهاي تقاضا در كشورهاي مختلف را ميتوان از دستاوردهاي نهايي برگزاري كنفرانس UNWTO دانست.
وي اضافه كرد: حضور پررنگ سازمانها و ادارات مربوط به صنايع دستي و گردشگري از ساير استانهاي كشورمان در كنفرانس جهاني صنايع دستي و گردشگري از نظر فرهنگ سازي و وارد كردن اين دو موضوع مهم به سبد اقتصادي خانوارهاي ايراني بسيار موثر است.
انتهاي پيام
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات