سجادپور در نشست خبري UNWTO: نمايشگاههاي متنوعي از صنايع دستي كشوري برپا ميشود با تاكيدات رييسجمهور توريسم كشورمان در مسير رشد و شكوفايي قرار گرفته است
مسوول برگزاري اولين كنفرانس جهاني گردشگري و صنايع دستي در ايران بر تاثيرگذاري مثبت اين كنفرانس در ارايهي تصوير مناسب و موجه از كشورمان در مجامع بينالمللي تاكيد كرد.
به گزارش خبرنگار گردشگري ايسنا، عليرضا سجادپور در نشست مطبوعاتي تشريح برنامههاي اولين كنفرانس جهاني گردشگري و صنايع دستي در ايران اظهار داشت: تمامي اركان دولت جديد بر توسعه گردشگري متحد هستند و معتقدند كه توسعه صنعت گردشگري، يكي از راهكارهاي اصلي براي توسعهي اقتصادي و كشور است.
وي ادامه داد: علاقه به توسعهي صنعت گردشگري به هيچ سليقه و جناح سياسي خاص وابسته نيست و همان گونه كه مقدمات فعاليت اين صنعت در دولت پيش آماده و اجرايي شده بود، در دولت جديد نيز با تاكيد رييس جمهور بر توسعهي اين صنعت، گردشگري كشورمان در شيب تندي روبه رشد و شكوفايي است.
وي با بيان اين كه در سالهاي گذشته آگاهانه از توسعهي گردشگري جلوگيري شده است، تصريح كرد: سلطهي درآمدهاي نفتي و تصميمات نادرست گذشته امكان استفاده از پتانسيلهاي مهم ديگر موجود در كشور را فراهم نكرد.
مسوول اجرايي اولين كنفرانس جهاني گردشگري و صنايع دستي در ايران باتاكيد بر تاثيرات مثبت برگزاري اولين كنفرانس جهاني صنايع دستي در ايران يادآور شد: برگزاري اين كنفرانس باورهاي منفي در خصوص ايران عدم وجود امنيت داخلي در آن را ميشكند.
وي اضافه كرد: كنفرانس جهاني UNWTO با حضور مقامات و كارشناسان متخصصان و اساتيد بيش از 50 كشور جهان كه داراي جايگاه جهاني در زمينهي توريسم و صنايع دستي هستند، از 23 تا 26 ارديبهشت ماه در سالن همايشهاي صداو سيما برگزار ميشود.
وي با اشاره به حضور 10 تا 15 وزير جهانگردي در اين كنفرانس، از برگزاري كنفرانس تور يك روزهاي به استان اصفهان براي مقامات رسمي و مهمانان ويژهي اين كنفرانس خبرداد.
سجادپور، همچنين به اجراي تور هفت روزهي ايرانگردي براي خبرنگاران رسانههاي گروهي خارجي اشاره كرد و افزود: تماميتلاشها براي برگزاري باشكوه اين كنفرانس صورت گرفته كه اميدواريم بازتاب بينالمللي و جهاني آن ثمرات مثبت اين كنفرانس را افزايش دهد.
مسوول برگزاري اولين كنفرانس جهاني صنايع دستي و گردشگري در ايران خاطرنشان كرد: برگزاري اين كنفرانس تشريفاتي و جهت پركردن كارنامهي كاري سازمان ميراث فرهنگي وگردشگري نيست.
سجادپور ادامه داد: با وجود تصاوير مبهم از امنيت كشورمان و از سوي ديگر توجه كليهي اركان دولت و حكومت به توسعهي گردشگري موجب شده تا باموافقت رييس سازمان جهاني WTO و پيگيري رياست وقت سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري، زمينهي اجرايي اين كنفرانس در كشورمان ايجاد شود.
معاون سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري، تاكيد كرد: كليهي هزينهي مهمانان اين كنفرانس به جز رييس سازمان جهاني جهانگردي و معاونان وي، برعهده خود مهمانان بوده و تنها هزينهي برگزاري تور هفت روزهي و يك روزهي برعهدهي ايران است.
وي هزينهي كلي صرف شده از سوي ايران در كنفرانس جهاني صنايع دستي را 40 تا 50 ميليون تومان را ذكر كرد و افزود: اين هزينه صرفا جهت انجام تبليغات، اطلاع رساني و امور اداري و مالي صرف شده است.
به گفتهي مسوول اجرايي اولين كنفرانس جهاني صنايع دستي و گردشگري، صنايع دستي در ايران، نمايشگاههاي متنوعي از صنايع دستي استانهاي سراسر كشور در تهران برپا ميشود.
وي اذعان داشت: نمايشگاه صنايع دستي براي بازديد عموم مردم از 23 ارديبهشتماه به مدت يك هفته دركاخ موزهي گلستان برپا ميشود.
وي همچنين از انتخاب رسانهي برتر در حوزهي گردشگري و صنايع دستي در مراسم اختتاميهي كنفرانس جهاني صنايع دستي خبر داد.
به گزارش ايسنا سعيد الهي - قائم مقام اجرايي كنفرانس صنايع دستي در ايران - نيز تاكيد كرد: نمايشگاه عكاسان منتخب صنايع دستي در فرهنگ سراي ملل، هنر و ارسباران، برپا و سپس جهت بازديد مهمانان و حاضران اولين كنفرانس جهاني صنايع دستي به سالن همايشهاي صدا وسيما منتقل ميشود.
به گفتهي وي نمايشگاه عكس صنايع دستي فردا در فرهنگ سراي ملل گشايش مييابد. ضمن آنكه با بزرگان و پيشكسوتان هنرهاي تجسمينيز در خصوص برپايي نمايشگاه سنت و تجدد و نمايش آثار برتر اين هنرمندان گفت وگو و مذاكره شده است.
انتهاي پيام
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات