رييس پژوهشگاه ميراث فرهنگي و گردشگري: ادغام سازمانهاي صنايع دستي و گردشگري از موفقترين ادغامهاي صورت گرفته خواهد بود
رييس پژوهشگاه ميراث فرهنگي وگردشگري گفت: با توجه به ادغام دو سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري آسيب شناسي و ساماندهي به وضعيت بازار صنايع دستي و بزرگ نمودن جلوههاي هنري آن از وظايف اصلي سازمان ميراث فرهنگي وگردشگري است.
طههاشمي در گفت وگو با خبرنگار ايسنا، افزود: اين ادغام از موفقترين ادغامهاي صورت گرفته در كشور خواهد بود، چرا كه در بسياري از كشورهاي جهان صنايع دستي و گردشگري يك ارگان اجرايي بزرگ هر كشور را تشكيل ميدهد، بنابر اين ادغام اين دوسازمان در كشور ما نيز با موفقيتهاي بزرگي براي هر دو حوزه همراه خواهد بود.
وي ادامه داد: پژوهشگاه ميراث فرهنگي وگردشگري در بحث صنايع دستي داراي يك پژوهشكدهي بزرگ است كه عمدهي فعاليت آن متوجه شناسايي و احيا و ترويج صنايع دستي است.
به گفته وي، با ادغام دو سازمان، مطمئنا زمينههاي شناسايي و آموزش هنرهاي سنتي و صنايع دستي بيش از پيش فراهم ميشود.
وي با اشتباه خواندن قراردادن موضوع صنايع دستي به نام يك صنعت در وزارت صنايع كشور تاكيد كرد: عليرغم قرار گرفتن اين هنرها در جايگاه ضمخت صنعتي و ماشيني هنرهاي صنايع دستي با توجه به عمق هنر و لطافت به كار رفته در آنها بايد در جايگاهي قرار ميگرفت كه برخورد با آن بسيار لطيف و ظريف باشد.
رييس پژوهشگاه ميراث فرهنگي وگردشگري، با متفاوت خواندن جنس صنايع دستي از صنايع ماشيني ياد آور شد: سازمان ميراث فرهنگي وگردشگري از چند منظر متفاوت صنايع دستي را يكي از موضوعات مهم خود تلقي ميكند.
به گفتهي وي شناسايي و احيا و ترويج هنرهاي سنتي و صنايع دستي به عنوان يكي از مواريث فرهنگي و همچنين اهميت اين صنايع در اقتصاد گردشگري از جمله ابعاد مهم تاثير گذاري صنايع دستي در صنعت گردشگري است.
طههاشميخاطر نشان كرد: سازمان WTO با آگاهي از اهميت صنايع دستي و جايگاه ايران در اين صنايع اولين كنفرانس جهاني صنايع دستي را در ايران برگزار ميكند.
رييس پژوهشگاه ميراث فرهنگي وگردشگري ادامه داد: آسيب شناسي وضعيت نامناسب صنايع دستي از مهمترين
اولويتهايي است كه سازمان ميراث فرهنگي وگردشگري با توجه به وجود بيش از 300 هنر سنتي و صنايعي در كشور بايد به آن بپردازد.
همچنين امكان شناسايي هنرمندان احياي هنرهاي از ياد رفته و همچنين استفاده سريع از تجربه و هنر بسياري از هنرمنداني كه داراي كهولت سن هستند، از اهميت ويژهاي برخوردار است.
وي اظهار اميدواري كرد: سازمان ميراث فرهنگي وگردشگري با عملكرد مناسب و معرفي هنرهاي سنتي و صنايع دستي در بازارهاي مختلف جهاني جايگاه اصلي اين صنايع را در كشور احيا كند.
انتهاي پيام
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات