• سه‌شنبه / ۱۶ اسفند ۱۳۸۴ / ۱۳:۲۲
  • دسته‌بندی: گردشگری و میراث
  • کد خبر: 8412-10540.38676
  • منبع : نمایندگی خوزستان

/با نوروز 85/ نظارت اداره ميراث فرهنگي و گردشگري خوزستان بر بهداشت غذاخوري‌هاي بين‌راهي

اداره ميراث فرهنگي و گردشگري استان خوزستان سلامت غذاي رستوران‌هاي بين راهي را مورد ارزيابي قرار مي‌دهد. به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) با توجه به اين‌كه همه ساله دست‌رسي به غذاي سالم يكي از دغدغه‌هاي مهم مهمانان و گردش‌گران بوده است، امسال سلامت غذاي بخشي از رستوران‌هاي بين راهي استان كه تحت نظر اداره ميراث فرهنگي و گردش‌گري استان خوزستان هستند مورد ارزيابي و كنترل اين سازمان قرار مي‌گيرند. به گفته دبير ستاد تسهيلات نوروزي و رييس سازمان ميراث فرهنگي و گردش‌گري استان خوزستان بر سر در اين رستوران‌ها پارچه‌هايي از سوي اين سازمان جهت اعلام سلامت مواد غذايي آن‌ها نصب مي‌شود. در همين زمينه گروه نظارتي دانشگاه علوم پزشكي جندي شاپور بر پخت و سلامت مواد غذايي اين رستوران‌ها نظارت خواهد كرد. انتهاي پيام
  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha