*جايگاه توريسم در اشتغال كشوري* عضو هيات علمي دانشگاه جامع علميكاربردي: توريسم تنها صنعتي است كه همچنان به نيروي انساني و كار وابسته است
يك استاد دانشگاه معتقد است: دولت بايد براي رفع معضل بيكاري و افزايش درآمدهاي اقتصادي كشور، توسعهي صنعت گردشگري را از اولويتهاي كاري خود قرار دهد.
حسين پاك نيا، عضو هيات علمي دانشگاه جامع علميكاربردي در گفتوگو با خبرنگار ايسنا اظهار داشت: مزايا و ويژگيهاي ممتاز صنعت گردشگري به ويژه در بحث اشتغالزايي بر همگان روشن و واضح است، به طوري كه آمارهاي موجود نشان ميدهد، توسعهي گردشگري بين 8 تا 10 شغل مستقيم و غيرمستقيم در كشور ايجاد ميكند.
وي ادامه داد: استفاده از پتانسيلهاي صنعت گردشگري به توسعهي اين صنعت وارد كردن كليهي اقشار جامعه درآن بستگي دارد.
اين استاد دانشگاه تاكيد كرد: دولت بايد با برنامه ريزي دقيق و منسجم و همچنين ايجاد هماهنگيهاي بين بخشي زمينهي توسعهي صنعت گردشگري را در كشور به وجود آورد.
عضو هيات علميدانشگاه جامع علمي- كاربردي خاطر نشان كرد: صنعت گردشگري تنها صنعتي است كه با وجود همهي پيشرفتها در تكنولوژي همچنان به نيروي انساني و نيروي كار وابسته است، بنابر اين در جامعهي كنوني ما كه بيكاري و عدم به كارگيري نيروهاي انساني در مشاغل و حرف مختلف، بزرگترين معضل محسوب ميشود، دولت بايد با توجه ويژه به صنعت گردشگري و همكاري متخصصان و اساتيد دانشگاهي اين صنعت، زمينهي بسط و گسترش همه جانبه آن را در لايههاي مختلف زندگي مردم فراهم كند.
پاك نيا با اشاره به ويژگيهاي مثبت توسعهي صنعت گردشگري در سلامت رواني و اجتماعي مردم تصريح كرد: رشد اين صنعت زمينه ساز بروز بسياري از ويژگيهاي مثبت مادي ومعنوي در زندگي مردم است، بنابراين بايد يكي از اولويتهاي كاري دولت در آستانهي سال جديد قرار بگيرد.
انتهاي پيام
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات