عضو هيات علمي و رييس دانشكدهي دانشگاه سيستان و بلوچستان: تفكر انتخاب مشاور از پايتخت بايد از بين برود /وضعيت شهر سوخته بهبود مييابد؟/24
عضو هيات علمي گروه باستان شناسي و رييس دانشكده هنر دانشگاه سيستان و بلوچستان گفت: مديران ميراث فرهنگي كشور بايد با انتخاب مشاوران كارآمد با سلايق مختلف و تخصصهاي متنوع درخصوص ايجاد تحول سازنده در بخش ميراث فرهنگي گام بردارند.
دكتر رسول موسوي حاجي در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) در سيستان و بلوچستان افزود: پس از ركود مقطعي در بخش ميراث فرهنگي، بعد از انقلاب اسلامي بهدنبال نصب مديران لايق و توجه مقامات عالي كشور به مباحث تربيتي و عالي و همكاري قابل توجه در اختصاص بودجه براي انجام فعاليتهاي پژوهشي، ميراث فرهنگي روند رو به بهبودي را طي كرد.
وي تصريح كرد: بهرغم وجود پتانسيلهاي غني در بخش ميراث فرهنگي امروز به دليل كم كاري برخي مسوولان جايگاه گردشگري و ميراث فرهنگي به تزلزل دچار شده است.
رييس دانشكده هنر دانشگاه سيستان و بلوچستان اضافه كرد: تفكر انتخاب مشاور از پايتخت بايد از بين برود و براي شناسايي استعدادهاي آشكار و پنهان و برنامهريزي منظم، بايد از متخصصان امر در تمام نقاط كشور استفاده كرد.
موسوي خاطرنشان كرد: نبود مديريت شايسته و ناهماهنگي بين مديران بخش ميراث فرهنگي استان موجب شده است كه جاذبههاي فرهنگي و گردشگري و پتانسيلهاي استان ناشناخته باقي بماند.
وي با اشاره به بيتوجهي مديران ميراث فرهنگي استان نسبت به متخصصان دانشگاهي، در ارتباط با تقابل ميان ميراث فرهنگي و دانشگاه هاي استان گفت: بهرغم وجود استادان متخصص و دانشجويان رشتههاي باستانشناسي، مردمشناسي و مرمت، مسوولان بخش ميراث فرهنگي استان هيچگونه تعامل سازندهاي با دانشگاه ندارند.
اين باستانشناس اضافه كرد: با برنامه ريزي منظم و علمي سيستان و بلوچستان قابليت اين را دارد كه تبديل به يك قطب بزرگ فرهنگي در كشور شود.
انتهاي پيام
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات