رد پاي اتومبيلها بر آثار تاريخي شهر سوخته سرپرست هيات كاوش: ادارهي استان همكاري نميكند؛ دست ما بهسوي تهران دراز است /وضعيت شهر سوخته بهبود مييابد؟/23
سرپرست هيات كاوش شهر سوخته، مهمترين مشكل اين سايت باستاني را وضعيت حفاظت از آن دانست.
دكتر منصور سجادي در گفتوگو با خبرنگار بخش ميراث فرهنگي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار داشت: از آثار تاريخي شهر سوخته به درستي حفاظت نميشود و با وجود آنكه منطقه، نگهبان دارد ولي هربار كه به تپه ميآييم جاي چرخ اتومبيلها در بالاي آن ديده ميشود؛ در حالي كه عبور و مرور ماشينها، بزرگترين صدمه را به بخشهاي تاريخي وارد ميكند و اصلا نبايد ماشيني از تپه بالا بيايد.
وي از ناامن بودن پايگاه ميراث فرهنگي شهر سوخته نيز انتقاد كرد و گفت: كارشناسان در وسط بيابان هستند؛ اما در اطراف آنها حتا يك سيمخاردار هم كشيده نشده است؛ تا از ورود حيوانات وحشي جلوگيري شود؛ در اين شرايط، نگهبانها هم نميتوانند امنيت را در پايگاه برقرار كنند و اين مساله، مشكلساز است.
نبود آب دايم در پايگاه ميراث فرهنگي شهر سوخته ديگر معضلي بود كه سجادي به آن اشاره كرد و افزود: برخي از موسسهها مانند ادارهي امور عشاير، فرمانداري و سازمان آب زابل براي آبرساني، كمك ميكنند؛ ولي امكانات آنها نيز محدود است و به تانكرهاي آب خود نياز دارند. از سوي ديگر، پايگاه براي كاركنان خود و مرمت و تعميرات روي تپه آب زيادي لازم دارد.
وي با تاكيد بر اينكه ادارهي ميراث فرهنگي و گردشگري استان سيستان و بلوچستان بايد مشكلاتي چون نبودن آب و وسيلهي نقليه را حل كند، اضافه كرد: ادرارهي ميراث فرهنگي استان به وظيفهي خودش عمل نميكند و به همين دليل، دائم دست ما به سوي سازمان مركزي در تهران دراز است.
انتهاي پيام
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات