استاد اقتصاد دانشگاه فردوسي مشهد: گردشگري مذهبي براي ايران سودآوري زيادي دارد با صدور خدمات گردشگري ميتوان منبع عظيم ارزي ايجاد كرد
استاد اقتصاد دانشگاه فردوسي مشهد تاكيد كرد: گردشگري تعامل فرهنگي است، در صورتي كه طي 25 سال گذشته به گردشگر با ديد ناقل فرهنگ غرب و به نوعي تقابل نگاه شده است.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) دكتر خطيب در چهارمين نمايشگاه بين المللي جهانگردي و صنايع وابسته با اعلام اين مطلب گفت: با صدور خدمات گردشگري ميتوانيم منبع عظيم ارزي ايجاد كنيم، چرا كه ايران از نظر توانايي بالفعل پتانسيلهاي لازم را از جمله در بحثهاي فرهنگي، تاريخي، مذهبي و محيطي دارد.
وي افزود: گردشگري به عنوان يك صنعت تحت ارزيابي قرار ميگيرد، اما به علت اينكه جنبههاي خدماتي اين امر قوي است اما در گذشته و حال هيچ گاه به آن به عنوان يك مزيت نگاه نشده است.
دكتر خطيب با عنوان اينكه در كشور گردشگري خيلي ضعيف ديده شده است، اظهار داشت: هميشه بيان شده كه ايران جز 10 كشور برتر دنيا از لحاظ جاذبههاي گردشگري است، اما متاسفانه به لحاظ بحثهاي فرهنگي هميشه به اين صنعت به چشم تهاجم فرهنگي و ترويج فرهنگ غرب ديده شده و كمتر به اين مساله پرداخته شده است كه اين صنعت هم چون
گفتوگوي تمدنها تعامل فرهنگ گردشگران است.
وي ادامه داد: مسافريني كه به ايران سفر ميكنند، به خاطر جاذبههاي مذهبي، تاريخي و فرهنگي است نه تفريحي و اين مساله هنوز نتوانسته جاي خود را باز كند كه در صورت تحقق اين امر سرمايه گذاري در اين بخش خيلي راحتتر خواهد شد.
استاد اقتصاد دانشگاه فردوسي مشهد در پايان مذهب و جاذبههاي مذهبي ما را يك مزيت نسبت به ديگر كشورهاي داراي جاذبه عنوان كرد و تصريح كرد: گردشگري مذهبي براي ايران با داشتن اماكن مذهبي فراوان در صورت محقق شدن زيرساختهاي لازم ميتواند سودآوري فراواني داشته باشد.
انتهاي پيام
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات