نمايشگاه سراسري صنايع دستي استان همدان آغاز به كار كرد استاندار همدان: لازمه توسعهي صنعت گردشگري تقويت و توسعهي صنايع دستي است
نمايشگاه سراسري هنر و صنايع دستي استان همدان به همت شركت نمايشگاههاي بينالمللي همدان، مديريت صنايع دستي استان همدان و سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري، با هدف معرفي صنايع دستي و بازاريابي برگزار شد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) در ابتداي مراسم اختتاميه اين نمايشگاه كه عصر ديروز در محل نمايشگاه بينالمللي همدان و با حضور رييس سازمان صنايع دستي، مقامات استانداري، مديران دستگاههاي اجرايي استان، اعضاء شوراي شهر و صنعتگران و هنرمندان صنايع دستي استان همدان و ساير استانهاي كشور برگزار شد، «ياري» مدير عامل شركت نمايشگاههاي بينالمللي اهداف برگزاري نمايشگاه را معرفي صنايع دستي، بازاريابي و حفظ فرهنگ و ميراث هنري گذشتگان اعلام كرد
همچنين، رييس سازمان صنايع دستي ايران ضمن برشماري مزيتهاي صنايع دستي استان همدان و اشاره به سابقه تاريخي برخي از رشتههاي صنايع دستي در استان مثل سفال و سراميك، منبت، مصنوعات چرمي و گليم تنوع و تكثر رشتههاي صنايع دستي در همدان گفت: روند رو به رشد ايجاد واحدهاي صنايع دستي در استان همدان در مقايسه با برنامه اول توسعه تقريبا 2/5 برابر افزايش داشته است.
مهندس يزداني افزود: وجود كانونهاي صنايع دستي در مناطقي از استان موجب شده است تا استان همدان از استانهاي به نام كشور در صنايع دستي باشد.
رييس سازمان صنايع دستي با اشاره به تغيير ساختار سازماني صنايع دستي گفت: رسالت جديد سازمان مواردي چون حمايت، هدايت، سياستگذاري، برنامهريزي و توجه به آموزش، پژوهش و مطالعات راهبردي، تشكيل موزه آثار برگزيده هنرمندان در مراكز استانها، توجه به امر برگزاري نمايشگاههاي خارجي، داخلي به منظور معرفي هنر صنايع دستي و صنعت بازاريابي خصوصا در نمايشگاههاي خارجي، ايجاد مراكز علمي كاربردي بر مبناي تقاضا محوري در مقطع كارداني در رشتههاي صنايع دستي شاخص هر استان و استانداردسازي مواد اوليه به كار رفته در دست ساختههاي هنري، پيگيري بيمه هنرمندان و اعطاء تسهيلات به صنعتگران به براي توسعه تكميل و تجهيز كارگاهها را در بر ميگيرد
.
به گزارش ايسنا در ادامه برنامه استاندار همدان با اشاره به توانمنديهاي صنايع دستي استان همدان، وجود 180 هزار نفر صنعتگر صنايع دستي را يكي از محورهاي توسعه اقتصادي اين استان دانست.
مهندس زبردست همچنين لازمه توسعه صنعت گردشگري استان را تقويت و توسعه صنايع دستي استان دانست و ازانفكاك مسئوليت فرش از صنايع دستي و واگذاري آن به وزارت بازرگاني انتقاد كرد.
استاندار همدان گفت: فرش و زيراندازهاي دستي از صنايع دستي جدا نيست و ما اميدواريم كه در آينده نزديك مجددا تصدي فرش به صنايع دستي بازگردانده شود.
گفتني است كه نمايشگاه نمايشگاه سراسري صنايع دستي استان همدان 180 صنعتگر در 200 غرفه با ارائه 110 رشته صنايع دستي تا مرداد 21 جهت بازديد علاقمندان داير ميباشد.
انتهاي پيام
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات