محمدجواد مظفر: با حضور «خاتمي» هزاران كتاب گرفتار به تيغ سانسور امكان انتشار يافت
به گفتهي يك ناشر عنايت ويژهي سيدمحمد خاتمي به آزادي انديشه و قلم، سالهاي 76 تا 79 را به بهار طراوت نشر مكتوب، بهويژه براي كتاب كشور تبديل كرد.
محمدجواد مظفر در گفتوگو با خبرنگار كتاب خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، افزود: خاتمي برخاسته از جريان نخبگان و روشنفكران و در يك كلام، نوانديشان ديني است. خاتمي از ميانهي اهل فرهنگ به قدرت سياسي دست يافت.
مدير نشر كوير با اشاره به روزهاي استعفاي رييس جمهور از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي، يادآور شد: روزي كه در نتيجهي شرايط حاكم بر عرصه يكشور، خاتمي ناگزير به استعفا از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي و براي او مراسم توديعي در تالار وحدت برگزار شد، نقطهي آغازين پيروزي خاتمي و فكر اصلاحطلبي در ايران كليد خورد.
مظفر ادامه داد: درحقيقت، مراسم توديع خاتمي به ميتينگ اعتراضي نويسندگان و هنرمندان و اهالي خط فرهنگ به شرايط موجود آن روز بود.
وي تصريح كرد: بديهي بود كه وقتي خاتمي در چهرهي رييس جمهور ظاهر ميشود، نخستين بازتابهاي حضور را در عرصهي قدرت، در حوزهي فرهنگ و هنر آشكار شود.
اين ناشر خاطرنشان كرد: بنابراين اين وجه از توسعه، يعني توسعهي فرهنگي و خصوصا حوزهي نشر كتاب و مكتوب كشور، تحت تاثير تحول دوم خرداد قرار گرفت و صدها و بلكه هزاران كتاب كه به تيغ سانسور گرفتار شده يا امكان عرضه و ظهور نيافته بودند، چاپ و منتشر شدند.
انتهاي پيام
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات