يك كارشناس گردشگري: تحقق وعدهي راهاندازي ويزاي الكترونيك تا پايان سال 84 بعيد است بهرهگيري ضعيف سازمانها از IT قابل تعميم به ويزاي الكترونيك است
يك كارشناس گردشگري گفت: تحقق وعدهي رييس سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري براي راهاندازي ويزاي الكترونيك تا پايان سال 84 با وجود ناهماهنگي فرا بخشي ميان سازمانهاي مسئول و ضعف فني ، بعيد بوده و راهاندازي ويزاي الكترونيك مدتها طول ميكشد.
«اسرافيل شفيعزاده» در گفتوگو با خبرنگار بخش «گردشگري» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: روند رشد IT در كشور مناسب نيست و نمونهي آن در سيستم بانكي قابل مشاهده است.
وي افزود: مقايسهي اين سيستم با نظام مشابه آن در كشورهاي همسايه نشان از بهرهگيري ابتدايي ايران به لحاظ ابزارهاي الكترونيكي دارد.
اين استاد دانشگاه گفت: بهرهگيري ضعيف ايران و سازمانهاي كشور در بخش IT قابل تعميم به ويزاي الكترونيك نيز است.
وي اظهار كرد: نبود نظام پرداختهاي مالي بينالمللي از ديگر مشكلات مربوط در كشور است كه نشان از بهرهي ضعيف از اين رشته و نظام الكترونيكي دارد.
شفيعزاده ابراز كرد: در صورت تحقيق و اقدام گروه كارشناسي و متخصص و ايجاد فضايي فرا بخشي در جامعه شايد ويزاي الكترونيك در مدتي طولانيتر حداقل 3 سال، راهاندازي شود.
وي تاكيد كرد: در حال حاضر تفكر تعميم شرايط مطلوبتر و همگرايي در صنعت گردشگري حاصل نشده و استفاده از ابزارهايي كه در بهبود روند اين صنعت موثر هستند دچار مشكل است.
شفيع زاده در پايان گفت: از زمان ارائهي اين طرح چندين سال ميگذرد و در حال حاضر با شرايط و مشكلات موجود، راهاندازي ويزاي الكترونيك به طور يقين مدتها طول خواهد كشيد.
انتهاي پيام
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات