• یکشنبه / ۳ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۳:۳۶
  • دسته‌بندی: یزد
  • کد خبر: 1404010301063
  • خبرنگار : 50214

فرمانده انتظامی استان خبر داد

کاهش ۷۰ درصدی جانباختگان حوادث رانندگی در محورهای مواصلاتی یزد

کاهش ۷۰ درصدی جانباختگان حوادث رانندگی در محورهای مواصلاتی یزد

ایسنا/یزد فرمانده انتظامی استان یزد از کاهش ۷۰ درصدی جانباختگان حوادث رانندگی در محورهای مواصلاتی این استان طی ایام نوروز در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته خبر داد.

سردار عباسعلی بهدانی فرد در بازدید از شهرستان بهاباد اظهار کرد: پلیس در این ایام آمادگی کامل را برای برقراری امنیت شهروندان و مسافران نوروزی در استان یزد دارد.

وی افزود: در بحث ترافیکی ۱۵۰ واحد گشتی به صورت محسوس و نامحسوس و همچنین از طریق بالگرد هوایی محورهای مواصلاتی رصد می شود.

فرمانده انتظامی استان گفت: از آغاز طرح ترافیکی تا به امروز، کاهش ۷۰ درصدی جانباختگان حوادث رانندگی در محورهای مواصلاتی استان یزد را داشته ایم.

سردار بهدانی فرد عمده علت تصادفات در محورهای مواصلاتی استان یزد را طولانی و بی روح بودن محورها بیان کرد و گفت: از مردم انتظار داریم با سرعت مطمئنه حرکت کرده و پس از هر ۱۰۰ کیلومتر رانندگی مدتی را به استراحت بپردازند.

این مقام ارشد پلیس اظهار کرد: در بحث انتظامی در شهرستان ها ایستگاه های انتظامی ایجاد شده تا امنیت مطلوب مردم و مسافران نوروزی برقرار شود و در پارک هایی که مردم تردد دارند گشت های انتظامی قرار دادیم تا مردم امنیت کامل داشته باشند.

به گزارش ایسنا و به نقل از پایگاه خبری پلیس یزد،‌سردار بهدانی فرد ضمن اشاره به کاهش ۴۰ درصدی سرقت؛ گفت: برخورد با افراد و موضوعاتی که امنیت مردم را سلب می کند در دستور کار پلیس قرار گرفته است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha