محمدعلی طالبی بهمنظور بازدید از کمپ استقبال مسافران نوروزی و آمادگی اعضای ستاد تسهیلات سفر با استقبال مسئولان شهرستانی؛ وارد بم شد.
وی در ابتدا از کمپ استقبال مسافران نوروزی شهرداری بم بازدید و در جریان این بازدید بر موضوع خدمات رسانی بهتر به مسافران تاکید کرد.
طالبی به بحث گردشگری و توجه ویژه استان به این موضوع در سال ۱۴۰۴ اشاره کرد و ادامه داد: موضوع گردشگری یکی از مباحث ویژهای است که در سند «کرمان برفراز» به صورت ویژه به آن پرداخته شده اما مقدمه رسیدن استان به مقصد گردشگری در سال ۱۴۰۵؛ نوروز امسال خواهد بود.
استاندار کرمان در ادامه این سفر، از ارگ تاریخی بم بازدید و در جمع مسافرین نوروزی حضور و با آنها به گفتوگو پرداخت.
طالبی همچنین در حاشیه این بازدید بر اجرای طرح ویژه ساماندهی فضای پیرامونی ارگ بم تاکید کرد و گفت: در بازدیدی که از اطراف مجموعه ارگ تاریخی بم داشتیم، مشاهده شد که به اطراف این مجموعه توجه لازم نشده و ساماندهی و بهرهوری مناسبی از آن صورت نمیگیرد.
وی بر لزوم طراحی و اجرای طرح ویژه برای ساماندهی و بهرهوری بهتر از فضای اطراف ارگ تاریخی بم تاکید کرد و افزود: ارگ کهن بم؛ زیباییهای خاص و منحصربهفردی دارد که میتوان علاوه بر خود این مجموعه که جاذب گردشگر خواهد بود، نهایت بهرهوری و استفاده را نیز از مجموعه اطراف ارگ تاریخی بم برای رونق اقتصادی منطقه داشته باشیم.
انتهای پیام
نظرات