• یکشنبه / ۳ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۱:۳۸
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 1404010300989
  • خبرنگار : 50187

کشف محموله ۱۰۳ کیلویی شیشه در کهنوج/ ۲ متهم دستگیر شدند

کشف محموله ۱۰۳ کیلویی شیشه در کهنوج/ ۲ متهم دستگیر شدند

ایسنا/کرمان فرمانده انتظامی استان کرمان از کشف ۱۰۳ کیلو و ۸۰۰ گرم شیشه در پی کار اطلاعاتی پلیس خراسان رضوی و عملیات ضربتی پلیس شهرستان کهنوج خبر داد.

سردار ناصر فرشید امروز سوم فروردین در جمع خبرنگاران گفت: ماموران پلیس مبارزه با موادمخدر کهنوج با هم افزایی اطلاعاتی پلیس خراسان رضوی متوجه شدند قاچاقچیان یک محموله شیشه را از شرق کشور بارگیری و ضمن انتقال به شهرستان کهنوج، قصد دارند آن را به مناطق مرکزی کشور منتقل کنند.

 وی افزود: در این رابطه ماموران با اشراف اطلاعاتی، وانت مزدا حامل این محموله که در پوشش حمل فرش در تردد بود را در محور رودبارجنوب-کهنوج متوقف و در بازرسی از آن ۱۰۳ کیلو و ۸۰۰ گرم شیشه کشف و در این رابطه دو متهم را دستگیر کردند.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha