دکتر خداداد شیخ زاده، امروز شنبه دوم فروردین در بازدید از اماکن توزیع مواد غدایی با اشاره به اینکه این طرح توسط بازرسان بهداشت محیط از ۱۱ اسفند ۱۴۰۳ شروع شده، بیان کرد: بازرسان بهداشت محیط تاکنون ۱۰ هزار و ۵۴۷ بازدید از مرکز تهیه و توزیع و فروش مواد غذایی انجام دادند.
وی با بیان اینکه این اقدامات در راستای پیشگیری از شیوع بیماریهای ناشی از مصرف مواد غذایی ناسالم و تأمین سلامت شهروندان انجام شده است، تصریح کرد: همچنین، با استفاده از دستگاههای سنجش پرتابل، بیش از ۹ هزار مورد اندازهگیری و ۱۴۴ مورد نمونهبرداری از مواد غذایی انجام شده است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان افزود: علاوه بر این، سه هزار و ۶۴۴ مورد کلر سنجی آب آشامیدنی انجام شده تا از سلامت آب مصرفی شهروندان اطمینان حاصل شود.
وی گفت: ۱۸۸ بازرس بهداشت محیط و حرفه ای بهطور فعال در حال نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی در این ایام هستند.
به گزارش ایسنا، به نقل از مرکز بهداشت زاهدان، شیخ زاده همچنین از شهروندان خواست تا در صورت مشاهده هرگونه تخلف یا مشکل بهداشتی، از طریق سامانه ۱۹۰ گزارش دهند.
انتهای پیام
نظرات