• یکشنبه / ۲۶ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۶:۳۳
  • دسته‌بندی: دین و اندیشه
  • کد خبر: 1403122618437
  • خبرنگار : 71461

سفیر قرآنی جمهوری اسلامی ایران: دیپلماسی قرآنی، پیشرو سایر دیپلماسی‌هاست

سفیر قرآنی جمهوری اسلامی ایران: دیپلماسی قرآنی، پیشرو سایر دیپلماسی‌هاست

محفل بزرگ تلاوت قرآن کریم با حضور قاریان برجسته ایرانی و اندونزیایی در مرکز آموزش اسلامی و حوزه‌القرآنیه اندونزی برگزار شد.

به گزارش ایسنا، این رویداد، که با همکاری رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در اندونزی و به میزبانی حاج صبران زیّان، مدیر حوزه‌القرآنیه، برگزار شد، با استقبال گسترده مقامات و علاقه‌مندان به قرآن همراه بود.  

حضور مقامات شهری و قاریان برجسته


 

در این مراسم، احمد ابوالقاسمی، قاری ممتاز کشوری، و حامد شاکرنژاد، سفیر قرآنی جمهوری اسلامی ایران، به همراه قاریان برجسته اندونزیایی از جمله کیایی حاجی محمد علی، داور بین‌المللی مسابقات قرآن، احمد فوزی رضوان، قاری شناخته‌شده ملی، عبدالله فکری، دارنده مقام سوم مسابقات بین‌المللی قرآن ایران در سال ۲۰۲۳، و الهام محمودین، نماینده اندونزی در مسابقات بین‌المللی ایران در سال ۲۰۲۲، به تلاوت آیاتی از قرآن کریم پرداختند.  

همچنین، حاج بنیامین داونی، شهردار تانگرانگ جنوبی، حاج پیلار ساگا احسان، معاون شهردار، و بامبانگ نورچهیو، مسئول دفتر شهرداری، از مهمانان ویژه این برنامه بودند.  


 حامد شاکرنژاد، قاری برجسته ایرانی و سفیر قرآنی جمهوری اسلامی ایران، در سخنانی با اشاره به اهمیت دیپلماسی قرآنی، آن را پیشرو سایر دیپلماسی‌ها دانست.

شاکرنژاد با اشاره به نقش سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در پیشبرد دیپلماسی قرآنی، گفت:سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با همت بالا پیگیر این موضوع است.  رایزنان فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در سراسر جهان، نقش اساسی در انتقال مفاهیم و پیام قرآنی دارند وسازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در هم‌افزایی و مشارکت در برپایی محافل قرآنی نقش مهمی ایفا می‌کند.

شاکرنژاد با اشاره به اهتمام رهبری و مسئولان جمهوری اسلامی ایران به قرآن، افزود:ما قاریان و حافظان ممتاز بسیاری در ایران و اندونزی داریم وقاریان اندونزیایی در برنامه محفل حضور پیدا کرده و خوش درخشیدند. اندونزیایی‌ها از حافظان برجسته جهان اسلام هستند و در آینده نزدیک در تلاوت قرآن نیز جزو برترین‌ها خواهند شد.

شاکرنژاد با تأکید بر اهمیت گردهمایی‌های قرآنی میان ملت‌ها، تصریح کرد:قرآن مقدمه‌ای برای فهم بیشتر قرآن و زندگی قرآنی است وبا قرآن، حال دل‌ها خوب و لذت‌بخش است.  از تلاش‌های رایزنان فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در سراسر جهان قدردانی می‌کنیم و امیدواریم که با همت و تلاش بیشتر، شاهد گسترش روزافزون فرهنگ قرآنی در جهان اسلام باشیم.

سفیر قرآنی جمهوری اسلامی ایران: دیپلماسی قرآنی، پیشرو سایر دیپلماسی‌هاست

حاشیه‌ای جالب از محفل قرآنی

یکی از اتفاقات جالب این محفل، دیدار حامد شاکرنژاد با نوجوانی بود که والدینش سال‌ها پیش نام او را به افتخار این قاری برجسته، «حامد شاکرنژاد» گذاشته بودند. این دیدار مورد توجه حاضران قرار گرفت.  

قرائت دسته‌جمعی و اهداف برگزاری محفل

در پایان مراسم، به پیشنهاد سفیر قرآنی جمهوری اسلامی، قرائت دسته‌جمعی آیاتی از سوره بقره با حضور قاریان ایرانی و اندونزیایی انجام شد.  
همچنین، در ادامه این رویداد، محافل قرآنی دیگری با حضور عوامل برنامه تلویزیونی «محفل» در اندونزی از ۲۴ تا ۲۸ اسفند برگزار خواهد شد. هدف از این برنامه‌ها، تقویت همکاری‌های دینی، ترویج فرهنگ قرآنی و تعمیق پیوندهای معنوی میان ایران و اندونزی عنوان شده است.

سفیر قرآنی جمهوری اسلامی ایران: دیپلماسی قرآنی، پیشرو سایر دیپلماسی‌هاست

انتهای پیام 
 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha