سرهنگ محمودرضا صالحی، امروز یکشنبه ۲۶ اسفند در تشریح این خبر اظهارکرد: ماموران انتظامی شهرستان سربیشه در پی کسب خبری مبنی بر قاچاق مواد مخدر در محور های مواصلاتی، ماموران پلیس مبارزه با موادمخدر برای بررسی موضوع به محل اعزام شدند.
وی بیان کرد: ماموران انتظامی هنگام کنترل محورهای مواصلاتی به ۲ دستگاه سواری پژو مشکوک شدند که با علائم هشداردهنده به رانندگان خودرو دستور ایست دادند.
فرمانده انتظامی شهرستان سربیشه افزود: رانندگان با مشاهده ماموران بر سرعت خودروها افزوده و از محل متواری شدند که ماموران با انجام اقدامات پلیسی آنها را متوقف کردند که در بازرسی از خودروها، مقدار ۴۳ کیلو گرم تریاک کشف کردند و همچنین در این رابطه ۵ نفر متهم دستگیر و جهت سیر مراحل قانونی به مراجع قضائی معرفی شدند.
سرهنگ صالحی خاطرنشان کرد: برخورد ماموران انتظامی با سوداگران مرگ و قاچاقچیان مواد مخدر قاطع و بدون اغماض خواهد بود و پلیس اجازه جولان و سرکشی به برهم زنندگان نظم و امنیت عمومی نخواهد.
انتهای پیام
نظرات