علی خانی، امروز یکشنبه ۲۶ اسفند گفت: مأموران نیروی انتظامی ایست و بازرسی علیآباد بیرجند با مشکوک شدن به یک دستگاه خودروی سواری که در مسیر زاهدان تهران در حال تردد بود با متوقف کردن خودرو و بازرسی از آن موفق به کشف تعدادی پرنده زینتی شده و و با توجه به هماهنگی و تعامل بین نیروی انتظامی و محیط زیست،پرندگان تحویل اداره کل حفاظت محیط زیست استان شد.
وی افزود: متاسفانه متخلفان قصد داشتند با اسناد و نامه های اداری جعلی که به همراه داشتند، محموله قاچاق را از ایست و بازرسی های مسیر رد و به مقصد مورد نظر برسانند که خوشبختانه با هوشیاری و دقت نظر ماموران نیروی انتظامی متوقف شدند.
به گزارش ایسنا،به نقل از روابطعمومی محیط زیست استان، سرپرست اداره کل حفاظت محیط زیست خراسان جنوبی بیان کرد: در این رابطه یک فقره پرونده تخلف تنظیم و برای رسیدگی قانونی تحویل مراجع قضایی استان شد.
سرپرست حفاظت محیط زیست خراسانجنوبی با اشاره به اینکه این پرندگان در شرایط بسیار بد و نامناسبت حمل میشدند، افزود: این پرندگان پس از انتقال به مرکز قرنطینه، هماهنگی لازم با اداره دامپزشکی بهمنظور اطمینان از سلامتی آنها در حال انجام است.
خانی تصریح کرد: حمل و جابجایی پرندگان که بومی کشور ما نیستند، میتوانند عامل شیوع انواع بیماریها و انتقال آن چه به انسان و چه سایر پرندگان بومی باشند که خطرات جبرانناپذیری را در پی خواهد داشت، از اینرو این ادارهکل در برخورد با متخلفین و علیالخصوص کسانی که باعث به خطر افتادن سلامت شهروندان شوند برخورد قاطع، جدی و قانونی خواهد کرد.
انتهای پیام
نظرات