• شنبه / ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ / ۲۲:۲۰
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 1403122517779
  • خبرنگار : 50040

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان:

شغل های عادی جوابگوی فارغ التحصیلان نیست / مشکل کارخانه‌ها برای جذب نیروی کار

شغل های عادی جوابگوی فارغ التحصیلان نیست / مشکل کارخانه‌ها برای جذب نیروی کار

ایسنا/گیلان مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان گفت: اگر می خواهیم برای فارغ التحصیلان شغل ایجاد کنیم، باید به سمت شغل های نوین برویم که مبتنی بر دانش بنیان باشد، زیرا شغل های عادی جوابگوی فارغ التحصیلان نیست و طرح های تولیدی بر پایه دانش چاره کار است.

علی لقمانی امروز (شنبه ۲۵ اسفند) در نشست مشترک با مسئول سازمان بسیج کارگران و کارخانجات و روسای ادارات تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان ها و فرماندهان حوزه های مقاومت بسیج کارگران و کارخانه‌های سراسر استان گیلان، هدف از برگزاری این جلسه را هماهنگی، همفکری و هم افزایی برای بزرگداشت هرچه بهتر و باشکوه تر روز و هفته کارگر دانست و اظهار کرد: هر روز و هر هفته، روز و هفته کار و کارگر است.

وی کالاهای ایرانی را دسترنج کارگران کشور دانست و افزود: دستاوردهای کشور در بخش های تولیدی حاصل تلاش کارگران است و اگر کارگران نبودند، کار و تولید و چرخه اقتصادی هم نبود و لذا با مسائل و مشکلات زیادی در کشور مواجه می شدیم.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان ارزش انسان را در گرو کار و تلاش دانست و تصریح کرد: انسان سرمایه ای جز کار و تلاش ندارد و لذا کارگران و کارفرمایان سرمایه کشور هستند.

لقمانی کارفرمایان را پای کار تولید دانست و ادامه داد: کارفرمایان علیرغم مسائل و مشکلات اقتصادی، واحدهای تولیدی را سرپا نگه داشته اند؛ اگرچه بسیاری از کارخانه‌ها با مسائل و مشکلات دست و پنجه نرم می کنند، اما با همت کارگران و کارفرمایان، تعطیل نشده اند.

وی از پیگیری برای رفع مسائل و مشکلات حوزه کار و تولید و کارگری و کارفرمایی خبر داد و افزود: کارگر و کارفرما و کارمند و مسئول و... در مقطع حساس کنونی باید دست به دست دهند تا با یافتن راهکار، از این شرایط عبور کنند و تسلیم مسائل و مشکلات نشوند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان با بیان اینکه نگاه به خارج هیچ آورده ای برای کشور ندارد، اظهار کرد: راه رشد و توسعه کشور فقط در داخل است و باید با نگاه به ظرفیت های ملی و استانی، راه رشد و توسعه را طی کنیم.

لقمانی با اشاره به ظرفیت های بالای استان در راستای سند توسعه و آمایش سرزمین، متذکر شد: اگر سمت و سوی تولیدات ما مبتنی بر بهره برداری از ظرفیت های استان باشد، می توانیم بسیاری از مسائل و مشکلات را حل کنیم.

وی از تحقق تعهد اشتغال استان در سال جاری خبر داد و گفت: ایجاد اشتغال برای کارگران عادی تحقق پیدا کرده، اما متاسفانه در زمینه اشتغال جوانان فارغ التحصیل دچار مشکل هستیم.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان ادامه داد: اگر می خواهیم برای فارغ التحصیلان شغل ایجاد کنیم، باید به سمت شغل های نوین برویم که مبتنی بر دانش بنیان باشد، زیرا شغل های عادی جوابگوی فارغ التحصیلان نیست و طرح های تولیدی بر پایه دانش چاره کار است.

وی توجه به ظرفیت جوانان، اعتماد به مردم و توجه به کار و کارگر را راه رشد و توسعه کشور دانست و گفت: جامعه ما با بسیاری از آسیب های اجتماعی اعم از سرقت و اعتیاد و طلاق و خودکشی و... مواجه است، اما بسیاری از این آسیب ها با فراهم شدن زمینه اشتغال برای بیکاران حل می شود.

لقمانی یکی از برنامه های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی را ایجاد و تثبیت اشتغال دانست و تاکید کرد: متاسفانه میزان دستمزد کارگران، شرایط معیشتی نامناسبی را ایجاد کرده؛ همچنین تثبیت اشتغال دشوار شده و خیلی از کارخانجات نگرانند که کارگران دیگر انگیزه کار نداشته باشند.

وی با بیان اینکه بسیاری از کارخانجات برای جذب نیروی کار دچار مشکل شده اند، اظهار کرد: پیگیر افزایش دستمزد کارگران متناسب با تورم هستیم و پیشنهادات لازم به وزارتخانه ارائه شده؛ قطعا اگر دستمزد کارگران مناسب باشد، انگیزه کار بالا می رود و زمینه ایجاد و تثبیت اشتغال نیز فراهم خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha