• یکشنبه / ۱۹ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۵:۳۴
  • دسته‌بندی: قزوین
  • کد خبر: 1403121913459
  • خبرنگار : 50658

مروری بر چند خبر کوتاه از ورزش قزوین

مروری بر چند خبر کوتاه از ورزش قزوین

ایسنا/قزوین ورزشکاران قزوینی در اردوی تیم وزنه‌برداری جانبازان و توان‌یابان، تکواندوکار نونهال استان قزوین مسافر پیکارهای قهرمانی جهان و حضور دو ژیمناست الوندی در اردوی تیم ملی ترامپولین بانوان اهم اخبار امروز ایسنا از ورزش قزوین است.

عطیه سادات حسینی و مهدیه محمدی دو ورزشکار استان به اردوی تیم پاراوزنه‌برداری جانبازان و توان یابان دعوت شدند.

مهسیما بابایی هم به عنوان مربی در پنجمین مرحله اردوی آماده سازی تیم ملی وزنه برداری جانباران و توان یابان کشور حضور دارد.

این اردو از امروز تا ۲۵ اسفند در کمپ تیم‌های ملی پیگیری خواهد شد.

تکواندوکار نونهال استان قزوین مسافر پیکارهای قهرمانی جهان

امیررضا آقامحمدی با درخشش در پیکارهای انتخابی به عضویت تیم ملی برای مسابقات جهانی درآمد. آقامحمدی در مرحله دوم انتخابی تیم ملی نونهالان خوش درخشید و جواز حضور در پیکارهای جهانی را کسب کرد.

پیکارهای تکواندوی قهرمانی نونهالان جهان اردیبهشت ماه سال آینده در امارات برگزار خواهد شد.

حضور دو ژیمناست الوندی در اردوی تیم ملی ترامپولین بانوان

به گزارش ایسنا، شقایق چراغی و یلدا حسن شوکتی به مرحله جدید اردوی تیم ملی ترامپولین بانوان کشور دعوت شدند؛ این اردو تا ۲۴ اسفندماه در تهران پیگیری خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha